2777
2789
باز یه عده میگن خوب نی عرق میکنی  نمی دونم والا موندم

چی به دلته همون کارو انجام بده خونه خودته برای منم هی ایراد میچیندن منم اهمیت ندادم مهمون دوساعته برای خونه من نظر بده که چی بشه خودمونم مگه میخوان به مبل بدوزنمون که عرق کنیم

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این مبلامه

مبارکه قشنگه بچه کوچیک داری یه دوسه سال بنداز تا بزرگتر و فهمیده تر بشن

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
مبارکه قشنگه بچه کوچیک داری یه دوسه سال بنداز تا بزرگتر و فهمیده تر بشن

قربونت اره نه ماهشه

برا موقعی که بخاد راه بیفته دارم فک میکنم همش با دستاش میگیره که بلند شه 

من ژله ای یا همون پلاستیک دوختم اگه بچه داری شاید مخصوصا از لبه های دوخت زود پاره بشه برای من اینطور ...

عزیزم برای مبل استیل 7نفره چقدر میشه ؟؟

این کاربری متعلق به دونفر است .

عزیزم برای مبل استیل 7نفره چقدر میشه ؟؟

سه سال پیش ۸۵۰دادم البته برای من ۹ نفره بود

میشه لطفا اون جایی که میگید خوب میدوزه بهم معرفی کنید شماره ای ازش بدید

۰۹۱۲۵۰۸۲۹۰۱ اسمش رو سیو نکردم زدم رو مبل دوزی،سمت خ دماوند ولی از کارش راضی بودم

وای الان حتما یه تومن میشه

فکر نکنم حالا چند جا سوال کن

من ژله ای یا همون پلاستیک دوختم اگه بچه داری شاید مخصوصا از لبه های دوخت زود پاره بشه برای من اینطور ...

آدرسش کجاس

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
آدرسش کجاس

سمت خ دماونده ولی هرجای تهران باشیدمیاد