درعین سرطانزابودن محصولات دستکاری شده به اصطلح خودشون مقاوم شده دربرابر افتها مثل برنج طارم مولایی و محصولات تراریخته تو کشور بازم به اصطلاح کارشناسان واساتید متخصص و در حقیقت قاتلان خاموش مردم و به شدت روی این امر کار میکنند . امار بالای سرطان نمیبینن؟ فریاد متخصصین طب سنتی رو نمیشنون؟ یا سودهای پنهانی این وسط درکاره که تاوانشو مردم با جونشون باید بدن. از هر 7نفر یک نفر به سرطان دراثر مصرف این محصولات مبتلا میشه . برنج ونان غذای اصلی مردم تقریبا همه جا دستکاری شده .یعنی علمشون از خداوند بیشتر بوده و بهتر ازخدا میدونن ژنتیک گیاهان چجوری باید باشه که دستکاریش میکنن که مثلا مقاوم بشه؟