2777
2789
عنوان

تو دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کو ما ک ندیدیم اون فقط تو فیلماس...چ جوری با پسری ک هم سن خودشونه خوش بخت میشن!اگر دوره کارشناسی باش ...

عزیزم کلی ادم هستن که از فاصله سنی زیاد خوششون نمیاد و براشون مهم نیست حتی اگه پسره ازشون کوچیکتر باشه.من خودم فاصله سنی زیاد دوست دارم به پسر همسن و سال خودم فکر میکنم چندشم میشه ولی خب قرار نیست که همه مثل من فکر کنن

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
عزیزم کلی ادم هستن که از فاصله سنی زیاد خوششون ننیاد و براشون مهم نیست حتی اگه پسره ازشون کوچیکتر با ...

چندشت میشه؟خار داره؟یا از تو زباله بازیافتی پیداش شده؟

چه تفسیریه بگو علاقمند نیستم چندش چیه مومن😂

چندشت میشه؟خار داره؟یا از تو زباله بازیافتی پیداش شده؟ چه تفسیریه بگو علاقمند نیستم چندش چیه مومن😂

عزیزم این نظر منه.اره چندشم میشه.بدم میاد.به چشمم بچه میاد حس میکنم بچه بازم به خاطر همین چندشم میشه .چند بار دیگه هم تکرار میکنم اره چندشم میشه😊

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
عزیزم این نظر منه.اره چندشم میشه.بدم میاد.به چشمم بچه میاد حس میکنم بچه بازم به خاطر همین چندشم میشه ...

شاید برات جالب باشه ولی اونا هم از تو چندششون میشه متاسفانه

بالاخره احساس متقابله دیگه نه؟