2789
صد آیه از قرآن رو بخون از هر جای قرآن دوست داشتی بخون. بعدش هفت بار یا الله نفرین میگیره...

شما از کجا ها خوندی مثلا از کجا ها انتخاب کنم بخونم یعنی مشکلی نداره همه اون صد تا از یه سوره باشه

ولی درکل سعی کن نفرین نکنی و دعای بد برای کسی نکنی,  هر انرژی که برای کسی میفرستیم چه دعای خوب و مثبت باشه و چه نفرین و منفی,  10 قسمت میشه,  نه تاش به خودمون برمیگرده,  فقط یکیش به اونطرف میرسه 

فقط سعی کن از باطل السحر و قران و دعا برا از بین بردن اثر سحر دیگران استفاده کنی و از خدا براشون طلب هدایت کنی,  نفرین نکن دعای بد هم برا کسی نگیر چون دامنگیر خودت میشه 

عاشق تبادل تجارب هستم ☺☺☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا نگید مرگ  نه کی گفته اول عمر دست خداست من به نفرین اعتقاد ندارم  فقط به چوب خدا اعت ...

اخه یه بار یکی میگفت یه نمازی هست به اسم انتقام از ظالم بعد مثل اینکه یکی میخونه برای کسی که واقعا بهش ظلم میکرده بعد ۳ روز طرف میمیره

ولی درکل سعی کن نفرین نکنی و دعای بد برای کسی نکنی,  هر انرژی که برای کسی میفرستیم چه دعای خوب ...

بابا نمیدونی که اونی که من دارم راجع بهش صحبت میکنم چه عتیقه ایه یه مارموز به تمام معنا در ظاهر مظلوم ولی در باطل نمیدونی چیه من بخدا کاری به کارش ندارم ولی نمیدونم دردش چیه که دست از سر زندگی منو همسرم بر نمیداره نمیدونم خودش چطوری عذاب وجدان نمیگیره بابت کاراش 

اخه یه بار یکی میگفت یه نمازی هست به اسم انتقام از ظالم بعد مثل اینکه یکی میخونه برای کسی که واقعا ب ...

😐😐😐😐

عجب 

نمیدونم واقعا .به هرحال یه پیشواز نمازی داشتیم که گفت بهترین وسریع ترین راه نتیجه گیری هم خشوع هم نیت پاک و خدا رو به اسامی اعظم صدا زدن

حالا شما تو نت یه سرچ کن دعا کن خدا شر و فتنه ی آین آدم و کنسل کنه

آقا هستم🕵️‍♂️

من بهت پیشنهاد میکنم 

هر روز زیارت عاشورا رو بخون پشت بندشم دعای علقمه رو 

اول از همه معنی دعای علقمه رو از اول تا اخر بخون خودت متوجه میشی من چی میگم 

من یه تیکشو میگم از معنیش که اراده کنی بهونی 

«میگه خدایا هرکس با من اراده دشمنی داره شرش رو بخودش برگردون »« میگه خدایا هرکس بد منو میخواد خودت به بلا و گرفتاری دچارش کن که منو فراموش کنه» 

عجیب این دعا مو به تن ادم سیخ میکنه 

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...
بابا نمیدونی که اونی که من دارم راجع بهش صحبت میکنم چه عتیقه ایه یه مارموز به تمام معنا در ظاهر مظلو ...

درک میکنم عزیزم ولی راضی هستی نفرین کنی 9 تاش به خودت برگرده؟؟؟ 

حالا یه دعای کوچیک هست برا کم کردن شر مزاحم اونرو هم برات میفرستم, 

دفع_شر_آدم_مزاحم#  

اگر کسی به هر نحوی مزاحم آبرو و آرامش زندگی تون شده، آیه زیر رو زیاد بخونید، مخصوصا بعد از نمازهاتون

اللهُمَّ اِنَّکَ لا یَکْفِی مِنکَ اَحَد و اَنتَ تَکفِیُ مِن کُلِّ اَحَدَ مِن خَلقِکَ فَاَکفَنی شَرُّ (و در آخر دعا اسم شخص مزاحم رو بیارید)

خدایا شر این آدم رو از سر زندگیم باز کن🙏

@mojeze_shokr_gozAri

اینم هست 

اگرمیخواین کسی رو از زندگی تون دور کنید و یا کسی مزاحم زندگی و آرامش شماست به نیت دور شدن اون شخص سوره کوثر رو 101 باربخونید

البته سوره کافرون رو هم دیدم تو یه کانال دیگه 

میگم انتقام خدا اگه مرگ اون طرف باشه  اون موقع تقصیر من میشه که نفرینش کردم

من باشم اول مطمئن ميشم كه ايا واقعا اون برام جادو كرده بعد ميدونم باهاش چيكار كنم

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝
شما از کجا ها خوندی مثلا از کجا ها انتخاب کنم بخونم یعنی مشکلی نداره همه اون صد تا از یه سوره باشه

از یه آیه هم باشه مشکلی نیست یا از چند تا آیه باشه هم نشکلی نیست. فقط باید صد آیه باشه. اعتقاد داشته باش من که جوابنو گرفتم.

اره هست.من وقتی طلسمی که برام گرفته بودن باطل کردم خانمه برام یه دعای دفع شر زد که شر اون ادما بخودشون برگرده الان تا جایی که خبر دارم همون شرایط منو دارن

آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه
از یه آیه هم باشه مشکلی نیست یا از چند تا آیه باشه هم نشکلی نیست. فقط باید صد آیه باشه. اعتقاد داشته ...

منم میخوام الا بخونم ب حق پنج تن ک داغ بمونه گوشه دل تک تکشون و هیچ وقت سرو سامون نگیرن وکنارهمم نمونن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜