2777
2789
عنوان

یه جمله به امام‌ حسین (ع) بگو ..

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 57 پست
از کرمانشاهی هایی ک هنوز تو چاذر زندگی میکنن رد میشی و میری کربلا!؟ زیارت قبول❤️

😐

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امام حسینم بخاطر عشقی ک بهت دارم 80 روزه دارم هرروز زیارت عاشورا میخونم،منم دخترتم،شفاعتم کن بابایی 😭😭

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭

برای زندگیامون دعا کن 

دعا کن برکت ب خونمون و کسب و کارمون بیاد 

دعا کن جونامون بسلامتی و دل خوشی زود زود برن سرخونه زندگیشون

دعا کن برای برادرم و ارامش دلی پدر و مادرم ک میبینم چقدر سختی میکشن  😔

از کرمانشاهی هایی ک هنوز تو چاذر زندگی میکنن رد میشی و میری کربلا!؟ زیارت قبول❤️

بس کنید لطفا فکر کنم هر کسی اختیار جیب و درآمدش و داره خیلی زشت و دور از ادبِ که برای خرج کرد زحمت یکنفر شما بخوای تصمیم بگیری .

وا ینی چی؟ ؟ عادت کردین ضد حال بزنید 

مگه مسبب زلزله ایشون بوده؟؟؟

بس کنین تورو خدا این مسخره بازیاتونو

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭

گفت به امام حسین جمله بگو🙄

یه چیزی افتاده دهنت همینجوری داری میگی..

شایدم با امام حسینی ولی داری اشتباه میزنی از کرمانشاه نرفته کربلا!!! برو جلوی خود همون کرمانشاهیا جملتو بگو جوابتو میدن

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...