2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 227 پست
ولی بخدا کاش نمیرفتی از خونه خانوادش نشینن زیر پاش پرش کنن

اونجوری نیستن 

ولی دیشب بابام‌ز زد به مادرشوهرم

مادرشوهرم همچین زبون باز کرده بود همش طرف اونو میگیرفت میگفت پریسا جیغ میزنه فش میده 

بابامم گفت حیوونا ک یکیشون باردار میشه بقیشون جلو راهو واسش باز میزارن ک این بیاد بره اونوقت پسر تو چجور تونسته دست رو زن باردار بلند کنه

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اونجوری نیستن  ولی دیشب بابام‌ز زد به مادرشوهرم مادرشوهرم همچین زبون باز کرده بود همش طرف اون ...

زبونش لال بشه الهی 

شوهرت به تو پیامی چیزی نداده؟ هرچی داشتی میاوردی از خونه طلا اینا جا نمیذاشتی پیشش

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
ن دیگه داداشم گفت بیا بابا تکلیفشو روشن کنه هی چن بار هیچی نگفتیم روش زیاد شده

غصه نخور 

بخدا مجبوره بیاد به پات بیفته 

یه درس حسابی هم بهش بدین

زبونش لال بشه الهی  شوهرت به تو پیامی چیزی نداده؟ هرچی داشتی میاوردی از خونه طلا اینا جا نمیذا ...

همون فردا صبش ک رفته بود سرکار فقط پیام داد گفت من دوست دارم و تو منو درک نمیکنی فکر میکنی دشمنتم منم ج ندادم اصلا

طلا میخوام چیکار کاش دلمون خوش باشه باهم زندگی کنیم از خدا چی میخوام‌مگه

غصه نخور  بخدا مجبوره بیاد به پات بیفته  یه درس حسابی هم بهش بدین

مامان بابام اونجور نیستن ک فقط طرف منو بگیرن 

ولی ایندفه واقعا خیلی بهشون فشار اومد ک تووبارداری منو زده

الان امامزاده ام واس بچه ها تاپیک زدم سوره خوندم

برا منم دعا کن توروخدا،ما هم اون موقع خب کل حساب بانکی های شوهرم و زمینش هم توقیف کردم حالا اون موقع تو دادگاه وکیله گفت حسابهاش بازه مشکلی ندارن

ما هم رو این حساب پول ریخنیم یه کارتش میشه پول فرستاد اما هیچ کاری نمیشه کرد دیگه،حالا رفت بانک گفتن مسدوده و... من باید برم رفع توقیف کنم،الان استرس اینو دارم نگه زمین هم رفع توقیف کن اونو بره بزنه نام کسی

ایشالا مشکلات خودتم حل بشه 

واقعاادم نمیدونه چی بگه 

همون فردا صبش ک رفته بود سرکار فقط پیام داد گفت من دوست دارم و تو منو درک نمیکنی فکر میکنی دشمنتم من ...

نه اشتباه نکن من اون دفعه همه رو جا گذاشته بودم یعنی روند جوری پیش رفت که اگه شوهرم خودش نمی‌گفت راس میگه طلا نبرده همه رو مادر کثافتش میبرد 

برا منم دعا کن توروخدا،ما هم اون موقع خب کل حساب بانکی های شوهرم و زمینش هم توقیف کردم حالا اون موقع ...

عزیزم ان شاءالله همه مشکلاتت حل بشه واست خوندم قبل از اینکه آنلاین بشی

امیدوارم هیچ مشکلی توو زندگیامون نباشه ک به چه کنم چه کنم بیفتیم

مامان بابام اونجور نیستن ک فقط طرف منو بگیرن  ولی ایندفه واقعا خیلی بهشون فشار اومد ک تووباردا ...

حق دارن بندگان خدا 

آدم دخترشو دست کسی میده بعد اینطوری 

الان خودش خیلی پشیمانه

نه اشتباه نکن من اون دفعه همه رو جا گذاشته بودم یعنی روند جوری پیش رفت که اگه شوهرم خودش نمی‌گفت راس ...

خدا همه رو به خودشون برگردونه 

اونم تو ک دارن اینجوری میچزوننت

عزیزم ان شاءالله همه مشکلاتت حل بشه واست خوندم قبل از اینکه آنلاین بشی امیدوارم هیچ مشکلی توو زندگی ...

الهی آمین 😘😘 فدات شم ایشالا به مراد دلت برسی

ولی خودتو حرص نده بخاطر نینی هم که شده 

بخدا درست میشه

برگشتی هم بگو باید بریم مشاوره و...

حق دارن بندگان خدا  آدم دخترشو دست کسی میده بعد اینطوری  الان خودش خیلی پشیمانه

میدونم پشیمونه از طرفی از خانوادم الان خجالت میکشه میدونم روش نمیشه تلفنشو ج بده یا بیاد