mohoor مدیر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1613 عنوان بی بی چک نواری | مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 17 پست چقد میشه به بی بی چک نواری اعتماد کرد؟کلا بنظرتون درصد اعتماد به بی بی چک چقدره؟ هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔 1398/07/26 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیکان عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 5332 دلم میخواد یه بی بی مثبت ببینم اما چ فایده چششم خشک شده رو این بی بی چکای منفی😥 انشاالله به وقتش ..توکلت بخدا باشه دلم نوید میده به همین زودیا خدا بارداری رو قسمتت میکنه خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
mohoor مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1613 انشاالله به وقتش ..توکلت بخدا باشه دلم نوید میده به همین زودیا خدا بارداری رو قسمتت میکنه مرسی عزیزم انرژی خیلی مثبتی بهم دادی خدارو به حق امام حسین تو این ماه و روزا قسم میده هرچیزی از خدا میخوای با دل خوش و آرامش خاطر بهت هدیه کنه😘 هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔
الیکان عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 5332 مرسی عزیزم انرژی خیلی مثبتی بهم دادی خدارو به حق امام حسین تو این ماه و روزا قسم میده ... مرسی عزیزم ممنونم ..انشالله توهم خدا بهترینا رو قسمتت کنه خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥