2777
2789
عنوان

مبل جهیزیه م 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 101 پست
این مدلی خوب نیس

آره نمیگیرم دیگه ساده تر برمیدارم باید بگردم بیشتر 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
وای استارتر من اصلا میرم. چون سلیقه هامون اصلا به هم نمیخوره. شاید من خیلی بی سلیقه ام، بودنم فایده ...

مرسی که نظر دادی عزیزم 😘 دو دل بودم که کدوم سبک بگیرم پشیمون شدم دیگه اصلا سمت این مدلی نمیرم 😂

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی از کدوم شهری؟

کرمانشاه 

نه فقط میخوام مشورت بگیرم ازتون که پشیمون شدم 

ميدوني چرا ميگم نه ميگم اگه قرار باشه سلطنتي بگيريم 

يه چيزي بگريم كه زود از مد نره 

من خودم اين دوتا طرح خيلي دوست دارم

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
😄😄ببخش اینجوری گفتم نمیخاستم اشتباه کنی به این قیمت خیلی مدلای خوشگلترهست

نه عزیزم ممنونم که گفتی راستش منم دو دل بودم چطوری بگیرم 

انشالاخوشبخت بشی

قربونت برم عزیزم 😍😘

ميدوني چرا ميگم نه ميگم اگه قرار باشه سلطنتي بگيريم  يه چيزي بگريم كه زود از مد نره  من ...

به نظرم مدل اول و سومی که فرستادی خیلی خوبن... راستش منم خودم دو دل بودم چه سبکی بگیرم ولی هرچی ساده تر باشه فک کنم زود از مد نمیره