2777
2789
عنوان

حوصله ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 41 پست
ما الان مسافرتیم شمال جاتون خالی😘😘دلم از همسرم پره😔😔 الان لب دریا نشستم دخترمم بالاست پیش بابای ...

ای بابا بیخیال لب دریا کیفتو بکن من کل تابستون تا الان خونه بودم حتی پازکم منو نبرده اون وقت اینجوری میگی

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما الان مسافرتیم شمال جاتون خالی😘😘دلم از همسرم پره😔😔 الان لب دریا نشستم دخترمم بالاست پیش بابای ...

خرابش نکن بروآشتی کن نهایت استفاده رو ببر

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ای بابا بیخیال لب دریا کیفتو بکن من کل تابستون تا الان خونه بودم حتی پازکم منو نبرده اون وقت اینجوری ...

چرا؟؟؟؟ حتی یه پارچه نبردتت

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
خرابش نکن بروآشتی کن نهایت استفاده رو ببر

من می‌خوام اشتی کنم اون لوس میشه

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
چرا؟؟؟؟ حتی یه پارچه نبردتت

نه بخدا نبرده حالا تو قدر نمیدونی امروز خواستم با خواهرش تا سر خیابون برم داد بیداد راه انداخت کجا بری خودم برات میخرم دیگه نرفتم 

بگو عزیزم اگه دوست داری سرچی دعواتون شده

پنج روز بود نیومده بود خونه😰😰به پلیس گفتم اونم روز ششم اومد گفتم کجا بودی تا الان داد و هوار که تو منو بدبخت کردی و کاش نمیومدم خواستگاریتو ازت متنفرم و از اینجور کرد و پرت ها انگار نه انگار که برای ازدواج بامن حاضر بود جونشو بده

پنج روز بود نیومده بود خونه😰😰به پلیس گفتم اونم روز ششم اومد گفتم کجا بودی تا الان داد و هوار که تو ...

5روز بدون هیچ خبری خدای من حق داشتی ولش کن دیوونه است 

ااا پس اون میخواد خرابش کنه اه

اره از اولم اون دعوا رو شروع کرد

5روز بدون هیچ خبری خدای من حق داشتی ولش کن دیوونه است 

اره حالا چیکار کنم؟؟؟