2777
2789
عنوان

دزدهای ماهر

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 28 پست

دزدها در پشت بوم و ک قفل بوده رو با اسید باز کردن و از پشت بوم پریدن تو بالکن خونه همسایه و دزدی کردن و رفتن.خونشو دیدیم همه چیو ریخته بودن رو زمین رختخواب ها همه چی بیچاره دلم براش سوخت

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
به خدا تو این مملکت آدم امنیت نداره.

حالا تو شهرک نظامی زندگی میکنن

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیزیم بردن؟

اره لپ تاپ و تبلت و همسایه تو خونش زعفرون میفروخته و ۵۰ مثقال زعفرونشو بردن

بیچاره میگفت همه عکس و فیلم هامون و خاطره هامون تو لپ تاپ بود.

کوفتش بشه بابا دزدی هم میکنین برید از اونایی که پولدارن نه از مردم عادی 

بله دیگه پولدارها که ۶دنگ حواسشون جمع 

فقط مردم عادین ک از مشکلات زیاد همیشه فکرشون پرت و مشغول

آقا هستم🕵️‍♂️
فقط لپ تاپ؟ 

لپ تاپ و تبلتش سامسونگ بود طلاهارو پیدا نکردن قایم کرده بود تو کیسه مشکی تو فریزر پیدا نکردن