2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 26 پست
جفتم خلفی.فقط شباحالت تهوع دارم.و اشتهام زیادشده همش گشنمه وبیشتر شوروترش دوس دارم

من سر بارداری پسرم عاشق شوری شده بودم به خصوص دوغ من هیچوقت اش رشته رو‌با کشک دوست نداشتم‌ولی تو بارداری عاشق آش رشته با کشک فراوون شده بودم الانم که چهار سال کذشته همچنان آش و فقط با کشک دوست دارم ویارم دیر شروع شد یعنی هفته ۱۱ تازه شروع شد تا هفته ۲۰ همه چیزم‌میخوزدم‌فقط از پیاز خام بدم‌اومده بود بوشم‌دبهم‌ میخورد حالم‌بد میشد

ولی سر دخترم فقط دلم‌ ترشی میخواست الانم یادم‌افتاد دهنم‌اب افتاد فعلا نمیتونم بخورم به خاطر دخترم 

از کوشت قرمز به شدت بدم اومده بود تا هفت ماه لب نزدم عاشق روغن دنبه و خود دنبه بودم‌ولی تو بارداری حالم بهم‌میخورد از بوشون عاشق پیاز خام شده بودم با هرچیزی دوست داشتم پیاز بخورم🙄 قبل اینکه بدونم‌ باردارم‌ ویار اومده بود سراغم با معده درد تا هفته ۲۲ هم بود بعد یکی دوماه خوب شد دوباره برگشت فقط دیگه گلاب به روت بالا نمیاوردم حالت تهوع شدید داشتم خوابم افتضاح شده بود افتضاحااا 

اشتهام‌کم شده بود ادم‌میوه خوری نیستم تو‌بارداری بدتر شده بودم کلا بدم اومده بود از میوه

سر پسرم حفتم قدامی بود سر دخترم خلفی

همه رو‌گفتم‌که بدونی از رو‌علائم و جفت و این چیزا نمیشه جنسیت و فهمید

اهان راستی هم سر پسرم‌هم سر دخترم حدول چینی حنسیت و‌درست گفته بود

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یادش بخیر پارسال ۲۲ مهر بود که فهمیدم خداخواسته باردارم از خدا میخواستم اول سالم و صالح باشه بعدم دختر باشه الان دخترم چهارماهشه بغلم خوابه😍

ان شاءالله نی نی شما هم اولم سالم‌ و‌صالح باشه بعدم یه پسر کاکل زری

من سر بارداری پسرم عاشق شوری شده بودم به خصوص دوغ من هیچوقت اش رشته رو‌با کشک دوست نداشتم‌ولی تو بار ...

خدابچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم مرسی،که برام وقت گذاشتی فداتشم

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
یادش بخیر پارسال ۲۲ مهر بود که فهمیدم خداخواسته باردارم از خدا میخواستم اول سالم و صالح باشه بعدم دخ ...

الهی که فداش بشم.کوچولوها خیلی نازمیشن من عاشق بچه کوچیکم دخترم دیگه خیلی اذیت میکنه😂😂😂مرسی گلم ان شاالله

اسی حس میکنم پسره. بعدا رفتی ان تی بیا خبربده

ان شاالله برسه روزیکه بیام بهتون خبربدم عزیزای دلم..تروخدا برام دعا کنین چون به خونواده شوهرم وهیچکس جز مامانو آبجیمو شوهرم خبرنداره منتظرم ان شاالله خبرخوش به همه بدم😍خدایا ینی میشه خدامیدونه چقد نذر کردم

خدابچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم مرسی،که برام وقت گذاشتی فداتشم

سلامت باشی خدا بچه های شما هم حفظ کنه ان شاءالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی🙏

الهی که فداش بشم.کوچولوها خیلی نازمیشن من عاشق بچه کوچیکم دخترم دیگه خیلی اذیت میکنه😂😂😂مرسی گلم ا ...

خدا نکنه

اره‌والا مثل فرشته ها معصوم‌و نازن