2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطوری کیکتو دورنگ در میاری؟

مواد کیکمو دو قسمت میکنم یکی ساده یکی کاکائویی یه ملاقه سفید می ریزم ی ملاقه کاکائویی وسط مایع سفید تا موادم تموم شه

مواد کیکمو دو قسمت میکنم یکی ساده یکی کاکائویی یه ملاقه سفید می ریزم ی ملاقه کاکائویی وسط مایع سفید ...

یعنی اول مایع سفید بریزی بعو کاکائو ببخشید خوب متوجه نشدم من یبار کردم خوب نشد مال تو عالی کاملشو میشه بگی ممنونم🙏🙏

خدایا حکمتت رو شکر🙏
همون پف پفيه كه با ژله و اب و شكر درست ميشه؟خوشمزست؟

نه پف پفی نیست . نصف لیوان نشاسته رو با یک و نیم لیوان آب سرد مخلوط کن و از صافی ردش کن بعد توش یه قاشق ژلاتین ، دوسوم لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب بریز بذار روی شعله ی کم بذار غلیظ بشه تو ظرفی که پلاستیک فریزر پهن کن بریز روش بذار سه چهار ساعت تو یخچال بعد هم برش بده و روش پودر نارگیل بریز . خیلی خوشمزه است 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
شب خواب کیکتو میبینم😭😭😭😭😭

اخی عزیزم😓بیا برات درست کنم 😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
یعنی اول مایع سفید بریزی بعو کاکائو ببخشید خوب متوجه نشدم من یبار کردم خوب نشد مال تو عالی کاملشو می ...

اره اول مایع سفید بریز بعد مایع سیاه رو وسطش دوباره مایع سفید همینطوری یک درمیون

اسی میشه بیشتر توضیح درمورد مواد کیکت و اینکه ظرفت جنسش چیه من تولد پسرم میخوام کیک درست کنم البته خ ...

اره عزیزم دستورشو نوشته بودم واسه دوستم عکسشو میزارم برات. من تو قابلمه نچسب درست میکنم همه کیکامو