2777
2789
عزیزم برا اینکه سریعتر خامه فرم بگیره بذارش تو یه ظرف فلزی. بعد زیر ظرفت یه ظرف یخ خورد شده بذار. ای ...

كلا خامه چجوري درس ميشه 

اونايي كه تو قناديا استقاده ميكنن نه اونايي ك با خامه صبحونه حاظر ميشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فوق العادس عزیزم هنرمندی ماشالا👏👏😍

قربونت برم در برابر شما خير💙🧡💚💗

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
اهان یعنی این کاروتکرارنمیکنی؟ بعداینکه من سری پیش خامه گرفتم باهمزن زدم یکم شل شد،الان گذاشتمش فری ...

بعله ک میشه دوباره ازش استفاده کرد. 

خامه فرم گرفته رو تو فریزرم بذاری طوری نمیشه. تو یخچالم طوری نمیشه. میتونی همه خامه ای ک خریدی رو همون اول فرم بدی و بذاری فریزر. اینطوری هر بار بخوای ازش استفاده کنی کارت راحتتره و نیازی نیست خیلی بزنیش. یکم بزنیش قشنگ به حالت فرم گرفته اش برمیگر ه

ب مواد کوکوم ی دونه تخم مرغ اضافه زدم اون ی دونه تخم مرغ ته نشین میشه و لایه زیری کمرنگ میشه ب خاطر ...

مرسی عزیزم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

شما همونی نبودی ک چند روز پیش عکس کیک زبرا گذاشتی تو پریکس درست کرده بودی؟؟؟؟ 

منم تشویق شدم بعد مدت ها رفتم کیک درست کردم 

برای اولین بار زبرا 

شوهرم خیلی خوشش اومد

میشه یه صلوات بفرستی واسه مامان شدنم 
شما همونی نبودی ک چند روز پیش عکس کیک زبرا گذاشتی تو پریکس درست کرده بودی؟؟؟؟  منم تشویق شدم ب ...

بعله عزیزم همونم  

خداروشکر بانی خیر شدیم😘😘😘😍😍😍😍