2777
2789
عنوان

زنداداشم یه کاری کرده😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 69 پست
گلم عیادت میری یکی از اون جلیقه سفیدام با خودت ببر😆😆😆

😂😂😂😂😂چرا .والا منم ترسیزم ازش .به مامانش میگم من با یه پسر فوقالعاده شیطون مدرسه ای یه دختر همسن ندا اینجور جوش نمیازم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اما دور از شوخی زنگ بزن داداشت بگو خانومشو بدون سرو صدا و دعوا ببره دکتر اصلا نگه کجا میرن وقت بگیره یهو ببرتش

زن داداشت یا افسردست یا بی نهایت خسته و عصبیه گناه داره اون بچه صد درصد دادو بیدادشم سر بچه زیاده بچه ها مادر براشون حکم خدارو داره 

ببره یک مدت دارو و درمان کنن بعدم یک مسافرت خوب ببرتشون حالش سر جا بیاد بتونه بهتر مدیریت کنه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اما دور از شوخی زنگ بزن داداشت بگو خانومشو بدون سرو صدا و دعوا ببره دکتر اصلا نگه کجا میرن وقت بگیره ...

خانوم با همه قهره با من .سال به سال به خونه پدرم نه زنگ میزنه مامان اینام بیان به زور یه ناهار نیده ولی بیس چهاری پیش مادرشه طبقه پایین به بدگویی از من 

نمیدونم چشه

خانوم با همه قهره با من .سال به سال به خونه پدرم نه زنگ میزنه مامان اینام بیان به زور یه ناهار نیده ...

ولش کن بزار بگه مهم الان بچه برادرته به برادرت بگو صداشم در نیار

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ولش کن بزار بگه مهم الان بچه برادرته به برادرت بگو صداشم در نیار

خودمم تا مامانش گفت قضیه رو با خودم گفتم یا افسرده شده یا بیش از حد از چیز دیگه عصبی بوده سر طفل معصوم خالی کرده .میدونم میترسم داداشم بره بهش بگه بعد بیاد دعوا که چرا گفتم ببره دکتر .خیلی حرف بازن 😐

واقعا چ كار اشتباهي،ازدواج زوج دوم قشنگ دو پايي ميگرده تو ازدواج زوج اول

حالا هر كدوم زندگيش هر جور باشه بيشتر به ضرر اولي ميشه

خداييش خواهر شوهرت هم دكتر لازمه هم كتك لازم

😑😑😑😑😑