2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کفشدوزکش زیپش باز میشه ها 🤗 توش آدرس و شماره میزارم

ازاون طرفشم عکس بذار

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

بازم عکس کارهام رو بزارم؟؟؟

حتماا بذار

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

تمام سعی ام رو کردم که زود بزارم😁😁😁😁

واییییی ناااازی

چ خوشگلهههه

مبااارکاااا😍😍😍😍

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
بازم عکس کارهام رو بزارم؟؟؟

حتما

آنکس ک نظر کند بر چشم مستش   از رشک دعای بد کنم پیوستش   و آنکس ک ب انگشت نماید رخ او     گر دسترسم بود ببرم دستش                                      والا بخدا
کفشدوزکش زیپش باز میشه ها 🤗 توش آدرس و شماره میزارم

اللللهیییییی😍😍😍چندسالشه؟خداحفظش کنه

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 

زن هنرمند و خوش سلیقه و خوشگل رو باید آقایون روسرشون بزارن والا...نمونش خودم البته ریا نباشه...این دوستمونم عالیه😁

آنکس ک نظر کند بر چشم مستش   از رشک دعای بد کنم پیوستش   و آنکس ک ب انگشت نماید رخ او     گر دسترسم بود ببرم دستش                                      والا بخدا

عزیزم با نمد ضخیم درست کردی دیگه؟

مثلا چی؟؟ ایده داری بگو چون واسه عیدش میخوام یه کم بزرگترش رو درست کنم

من خودم بااین سنم مینیون خیلی دوس میدارم😆😆😆😍😍😍

اینم زمین بازی که سایزش ۸۰ در ۱۲۰ هست با ماشین کوچولو هاش بازی میکنه البته هنوز پارکش تاب و سرسره نداره

یه وقتایی توی تنهایی هام خودمو بغل میکنم و میگم غصه نخور دیوونه من که باهاتم😌