2777
2789
عنوان

سواااال

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  به خاطر این نه،ولی در کل همسرت رو تنها نزار.هرجا میری واسه خواب برگرد پیش همسرت.مخصوصا که تلزه عروسی.کنار تختتون یا تو اتاق خوابتون قرآن بزار.به همسرتم بگو شنیدم اینکار باعث میشه خونه امن بمونه ونیازی به چاقو واینام نیست.فقط چون مرده همه میگن خرافاتیه.اگه یه زن این حس رو داشت،همه میگفتن آخییییی میتلسی بابا.مردهاهم دارای همه احساسای ما هستن.

به تاپیک جهازم سر بزنین خواااااهشاااا.امیدوارم بتونیم واسه یه کار خوب هم،چشم و هم چشمی کنیم.
هر سری یدونه گذاشته افتاده زیر تخت یادش رفته

مگه چقد چاقو و تیزی دارید ک حس نمیکنید کم شده از خونتون 🙄

اگر تاپیکت واقعی باشه فقط و فقط به عنوان دانشجوی روانشناسی میتونم بگم فوبیا داره و خجالت میکشه ک این فوبیارو کسی متوجه بشه داره توجیه میکنه تورو ک مثلا صدا میاد . 

نصفه شبی کاملا خواب از سرم پرید 

فک نمیکنم مریضی باشه من یه مدت فیلم ترسناک میدیدم و شوهرمم شب کار بود شبا میترسیدم واقعا چاقو و قران بالا سرم میذاشتم از ترس‌

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...