2777
2789
عزیزم من بارداری اولم پوچ شد.رفتم دکتر فقط یه سری ویتامین واسمون نوشت اونارومصرف کردیم ولی الان سه م ...

عزیزم حتمازیرنظرپزشک باردارشوحاملگی پوچ میتونه به خاطرفشارخون بالا.کیست تخمدان وی دهانه رحم....ایجاد بشه حتمابرودکترکه بررسی دقیق بشی ک بارداری موفقی داشته باشی

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
سلام منم حس میکنم شوشو اسپرمش مشکل داره دوتا دکتر هم گفتن بره از بده ولی نمیره قلیون میکشه. مشروب ام ...

بگوقلیون ومشر وب بزا ره کناراینااسپرماشومیکشن تاوقتی اینارومصرف کنه تقویت کردن فایده ای نداره 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگوقلیون ومشر وب بزا ره کناراینااسپرماشومیکشن تاوقتی اینارومصرف کنه تقویت کردن فایده ای نداره 

نمیذاره که کنار اخه😰

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
نمیذاره که کنار اخه😰

عزیزم  دودقلیون باعث تحرک کم اسپرم وافت عمراسپرم میشه حتی اگه بااین وضعیت بارداری رخ بده برجنین هم تاثیرمیزاره 

عزیزم  دودقلیون باعث تحرک کم اسپرم وافت عمراسپرم میشه حتی اگه بااین وضعیت بارداری رخ بده برجنین ...

ینی سقطم بر اثر اون بوده. من اولین بارکه اقدام کرردم دوروز بعدش پری شدم در صورتی که اصلا وقتم نبود میترسم منم مریض نشمم😰

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی

حتی تا سه ماه بعدش من دوهفته یه بار پری میشودم . تارفتم دکتر قرص متفورمین بهم داد منظم شدم. 

ینی سقطم بر اثر اون بوده. من اولین بارکه اقدام کرردم دوروز بعدش پری شدم در صورتی که اصلا وقتم نبود م ...

ن عزیزم شمامریص نمی شی برودکترشایدمیوم یاپولیپ داری خودایی ناکرده باتنبلی تخمدان؟؟اون خونریزی هم ک میگی به خاطراسترس بوده

عزیزم حتمازیرنظرپزشک باردارشوحاملگی پوچ میتونه به خاطرفشارخون بالا.کیست تخمدان وی دهانه رحم....ایجاد ...

عزیزم رفتم دکتر گفت بعدسه ماه اقدام کن .الان تواقدامم ولی باردارنمیشم

عزیزم رفتم دکتر گفت بعدسه ماه اقدام کن .الان تواقدامم ولی باردارنمیشم

عزیزم صبر داشته باش ایشالله میشی ایشالله تاتوی ها گرفت میایم برسیم به تو بگی بار دارم

سلام منم حس میکنم شوشو اسپرمش مشکل داره دوتا دکتر هم گفتن بره از بده ولی نمیره قلیون میکشه. مشروب ام ...

اول از همه چیز باید قلیون و مشروب و بذاره کنار قاتل اسپرمه