2777
2789

اون از من برای تمکین شکایت کرده بود

و توی تاپیکام گفتم ک پدرش رو اورد و قسم دروغ خورد.ک من با عروسم زندگی نمیکنم و عروسم خودزنی کرده و پسرم کتکش نزده

قولنامه هم جعلی درست کرده بود ب اسم خودش،یعنی ما از پدرشوهرم جدا زندگی میکنیم.

خودش و پدرش هم چندین بار ب دروغ قسم خوردن و دست روی قران گذاشتن

منم رفتم کلی از خودم دفاع کردم.

و مو ب مو با جزییات برای قاضی گفتم.

شوهرم اعتیاد داره.ولی رفته پزشک قانونی نامه اورده ک پاک 

ولی با وجود همه این کلک زدن هاش امروز صبح ابلاغیه اومد.منم رفتم شعبه و گفتن رای صادرشده برای پروندمون.

از استرس دل تو دلم نبود

کارمنده ب شوخی گفت الزام ب تمکین شدی باید برگردی سر زندگیت.

نزدیک بود غش کنم.دنیا دور سرم چرخید.

بعدش گفت ک ن درخواستش رد شده و بطلان دعوا اعلام شده.

انگار دنیا رو بهم دادن از خوشحالی نمیدونید چ حالی داشتم.

متوسل شدم ب ابولفضل ک کمکم کرد واقعا ممنونشم😍

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خوب خداروشکر 

الان حال و روز شوهرم دیدنیه.

فک میکرد با شکایت تمکین منو می برن خدمتش میگن تو اختیار داری هرکاری باهاش بکنی😒

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
مگه میخوای ازش جدا شی؟

اره عزیزم

منظورت اینه که اومدی جشن طلاق تو اعلام کنی😒😳😳😳

ن هنوز مونده تا اونروز،😂😂😂 این مرحله اوله

بنظرم بی نهایت شانس اوردی هیچی علیهش نداشتی و همه مدارک رو داشته به نفع خودش

طرف بارها تا مرگ کتک میخوره نفقه هم نگرفته سالهاست عدم سلامت روانی همسرشم ثابت شده باز بهش تمکین دادن

لطفا درخواست دوستی ندید
حضرت ابوالفضل عزیزم😊

ب دل نگیر از خوشحالیه

بنظرم بی نهایت شانس اوردی هیچی علیهش نداشتی و همه مدارک رو داشته به نفع خودش طرف بارها تا مرگ کتک م ...

خب من پرونده کیفری داشتم.نامه پزشک قانونی داشتم.کارت معلولیت ذهنی داره.پیامک هایی داشتم ک خودش اعتزاف کرده منو زده