2777
2789
عنوان

بچم گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 17 پست
این حس مالکیت هست ناراحت‌نکن‌خودتو. من الان حاملم شوهرم همش میگه وای خدا من‌چجوری بدون نگرانی بچه رو ...

فقط جوابت 😁😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

مستقیم می گم از این طور گفتنت ناراحت شدم. بهتره بگی بچه مون یا بچه. یا اسمش رو بگی. البته اگه لجباز باشه و ازش نا امید باشم ولی قصد ادامه زندگی رو داشته باشم. اینطوری نمی گم. اون موقع کلا بی تفاوت و بی خیال باهاش رفتار می کنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناراحت میشم و بهش میگم که فقط بچه اون نیست. من الان باردارم شوهرم همیشه میگه بچمون یا پسرمون یه بار پیام داد حالمو پرسید و بعدش گفت مواظب پسرم باش چیزی نگفتم ولی وقتی اومد خونه گفتم بار اول و اخرت بود گفتی پسرم اون پسر منم هست و همیشه باید بگی پسرمون یا بچه امون بعدشم الان تو شکم منه از خون و استخون من تغذیه میکنه من سختاش تحمل میکنم پس اگه حساب کنیم بیشترش پسر منه ولی خود منم حق ندارم بگم پسرم دیگه همون شد تا الانم همیشه میگیم پسرمون. 

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز