2777
2789
عنوان

سيسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شش تومن؟فقط لباس و رختخواب و وسایل بهداشتی.لباس هم من نهایتا تا سایز سه بگیرم 

4تومن اصلاحش کردم. والا من فقط 1و نیم لباس خریدم هیچ چیز خاصی هم نبود. خب کلی وسیله هست کفش و پیش بند و قنداق و کلاه و چند دست مجلسی و چند دست خونه ای و....  حدود یه تومن اسباب بازی خریدم که اونم اصلا به چشم نمیاد. با دوچرخه..بهداشتی هم که کامل بخوای بگیری شاید 500بشه. نمیدونم شایدم کمتر بشه چون بستگی داره چیا بخوای

چجوری با یک تومن سیسمونی میخرین ؟  دیروز تو مغازه معمولی رفتم یه دست بلیز شلوار  تو خونه ا ...

واقعا ی دست لباس گرم سایز 1صد و خرده ای. دو ماه هم بیشتر استفاده نمیشه. کفش ها که همه 70. 80. تومن... 

کلی هم وسایل بهداشتی لازم دارن

اینا روهم رفته چند شدن؟

من الان بچم ۸ماهشه اینارو تقریباهردوماه یکبارمیگیرم . قیمتها تغییر میکنن مثلاسری قبل سودوکرم و شامپوخیلی گرونترازاین سری بود. لباسم بستگی داره چندتابگیری تاچ سایزی .من اصلا جعبه ای نگرفتم از ی سایت تیکه ای گرفتم همشون رو .ولی من اول فقط یک ست صفر وسایز یک ودو گرفتم 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
به سلمتی ان شاءالله منم تاریخ زایمانمو ۶اسفند زدن البته اگه سزارین نشم 

ممنونم،همچنین شما.منم تاریخ زایمانم آخر بهمن هست اما دکترم نظرش رو سزارین هست چون فیبروم دارم اما خودم میخوام اگه بشه طبیعی بیارم.دیگه وقتی نی نی هامون دنیا بیان لباس گرم هم زیاد لازم نیست

خب اگه اینجوری باشه خیلی بهتر میتونی هزینه کنی. من سه تا کفش خریدم. سه چرخه و کلی اسباب بازی و...&nb ...

به سلامتی عزیز،نه من میخوام کم کم بخرم.شما لباس تا چه سایزی گرفتین؟

ممنون عزیز،آره فکر کنم،چون لباس هم نهایتا تا سایز 3 میگیرم 

بستگی ب فصل دنیاوومدن بچتونم داره من بچم اسفنددنیااومد اوایل ک کلاتوکیسه خواب میبردم بیرون جاییم نمیرفتم فوقش دکتر وپایگاسلامت اینا ی سرهمی مخمل گرفته بودم. لباسم سایز صفر فقط یکی برای بیمارستان چون خودم لباس تنش میکردم دوست داشتم راحت باشه ک استرس اذیت شدن بچه نداشته باشم. سایز یک ۴ تاگرفتم ک تا۳ماهم اندازش بود توخونه هم چون گرم بیشتر رکابی و تیشرت بود اونم دوتاگرفته بودم شورت عینکی وزیر دکمه اصلا اوایل استفاده نکردم کلاه چون کچل بود ولی نمیدونم چراکوچیک بودن حتاسایز دو .بخاطر همین بیشتر روسری بود یاکلاه هایی ک زیر چونه بند داره  

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
من الان بچم ۸ماهشه اینارو تقریباهردوماه یکبارمیگیرم . قیمتها تغییر میکنن مثلاسری قبل سودوکرم و شامپو ...

منم میخوام همینجور به مرور بگیرم به نظرم اینجوری بهتره.فقط الان یکی از دوستان گفتن لوازم بهداشتی مارک فیروز خوبه،به نظرتون اینایی که شما میگید رو بگیرم یا فیروز؟