2777
2789
عنوان

بیاین از عجیب ترین چیزایی ک دیدین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 80 پست
عجیب اینکه پسرعموی شوهرم خیلی مومنه. طوریکه موسیقی گوش نمیده، نماز اول وقت میخونه، سفره ی غذاشون زنو ...

بدبین-نباشیم#  

شاید صیغشون میکرده😁😁

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبین-نباشیم#   شاید صیغشون میکرده😁😁

نه عزیزم. خودش میگفته. در ضمن اون سالن ماساژ زنی که ماساژش میداده شوهر داشته و با شوهرش اونجا رو راه انداختن. اینم میگفته فقط اون ماساژم بده. 

خدایا شکرت🙏
ااا یعنی پشیمونه؟ چقدر گذشت پشیمون شد؟ نی نی ندارن؟ 

نی نی ک نه هم خانومه مشکل داره هم همسرش بعدم ک دوسه سال بعد پشیمون شد اما چاره دیکه ای نداره همه چی دست زنه ست خونه و ماشینو حتی کاری ک داره 

انشالله به زودی دامنت سبز میشه .بچه این دختره موقع زایمان مرده  تو گوگل بزنی میاد واقعا غیر قاب ...

ممنون عزیزم.ولی آدم توکارخدا میمونه.حالا چی میشد دختره باردارنمیشد تاآدمای کمتری جریانوبفهمن رسانه ای نشه.

ممنون عزیزم.ولی آدم توکارخدا میمونه.حالا چی میشد دختره باردارنمیشد تاآدمای کمتری جریانوبفهمن رسانه ا ...

دوست شوهرم بچشون سقط شد میگفت زنه از دوست پسرش حامله میشه میره زیر تریلی میخوابه بچش سقط نمیشه تا آبروش بره. حالا ما که زن و شوهر بودیم به یه پِخ بچمون سقط شد. 

خدایا شکرت🙏
خاک تو سرش کنن من که همش میگم ان‌شاالله یه مومن دوزاری نصیبش بشه واسه ازدواج. خیلی ازش بدم میاد. وال ...

من تا جایی ک دیدم برعکس میشه یعنی طرف خرچی بهتر طرف مقابلش ب جاش بدتر

من تا جایی ک دیدم برعکس میشه یعنی طرف خرچی بهتر طرف مقابلش ب جاش بدتر

خدا نکنه زن پاکدامن گیر این مومن دو زاری ها بیاد. لیلقت ندارن.البته خانواده ها میبینن طرف مومنه دختر خوبشونو میدن به اینا ولی ان‌شاالله یکی مثل خودش نصیبش بشه. 

خدایا شکرت🙏
  باهم کنار میان یعنی

ن بابا شوهره از بی جایی شبا تو محل کارش میخوابه😂😂😂

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍