2777
2789
عنوان

تولد دخترم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 52 پست

اگه ميتوني يه تكه كوچيكم شده طلا بگير

اگه نه چندتا كتاب قصه با جلد و تصويرسازي درجه يك مناسب سنش كه به مطالعه علاقمند بشه

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم کیک بگیر ببر کلاسش سوپرایزش کن و اونروز وقتت به دخترت اختصاص بده استخر شهربازی و یه شام مادر دختری و خرید پکیج لاک و بدلیجات دخترونه و کوله پشتی فانتزی دخترونه

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده
اگه ببریش با خودت زندگی کنه بهترین هدیس بچه پدرشو از دست داده لااقل مامانش رو داشته باشه

پیش من چون اونجا تنهاس دوستی نداره نمیاد میگ حوصلم سرمیره فقط پنچشنبه میاد تا جمعه ک میبرمش بیرون جای خونه مامانم بهتر دوست زیاد داره بعد اینجا راحتره

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
بنظرم کیک بگیر ببر کلاسش سوپرایزش کن و اونروز وقتت به دخترت اختصاص بده استخر شهربازی و یه شام مادر د ...

عالیییی😘😘😘😘

اگه ميتوني يه تكه كوچيكم شده طلا بگير اگه نه چندتا كتاب قصه با جلد و تصويرسازي درجه يك مناسب س ...

النگو پارسال خریدم تو مجلس عروسی افتاد شکست النگوش گوشواره داره