2777
2789
عنوان

تولد دخترم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 52 پست

اگه ميتوني يه تكه كوچيكم شده طلا بگير

اگه نه چندتا كتاب قصه با جلد و تصويرسازي درجه يك مناسب سنش كه به مطالعه علاقمند بشه

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم کیک بگیر ببر کلاسش سوپرایزش کن و اونروز وقتت به دخترت اختصاص بده استخر شهربازی و یه شام مادر دختری و خرید پکیج لاک و بدلیجات دخترونه و کوله پشتی فانتزی دخترونه

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده
اگه ببریش با خودت زندگی کنه بهترین هدیس بچه پدرشو از دست داده لااقل مامانش رو داشته باشه

پیش من چون اونجا تنهاس دوستی نداره نمیاد میگ حوصلم سرمیره فقط پنچشنبه میاد تا جمعه ک میبرمش بیرون جای خونه مامانم بهتر دوست زیاد داره بعد اینجا راحتره

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
بنظرم کیک بگیر ببر کلاسش سوپرایزش کن و اونروز وقتت به دخترت اختصاص بده استخر شهربازی و یه شام مادر د ...

عالیییی😘😘😘😘

پیش من چون اونجا تنهاس دوستی نداره نمیاد میگ حوصلم سرمیره فقط پنچشنبه میاد تا جمعه ک میبرمش بیرون جا ...

تنش سلامت باشه خوبه ک مستقله 

خدایا روزی من کن در دنیا زیارت حسین در آخرت شفاعت حسین

اگه ميتوني يه تكه كوچيكم شده طلا بگير اگه نه چندتا كتاب قصه با جلد و تصويرسازي درجه يك مناسب س ...

النگو پارسال خریدم تو مجلس عروسی افتاد شکست النگوش گوشواره داره