2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش بتا و بارداری باهم فرق میکنه

دو مدل هست یکی گرونتره مثلا فک کنم ۴۰ تومنه یکی ارزونتره .اون گرونتره تیتر بتاست یعنی نشون میده بتا چه اندازه در خونه که همین مشخص میکنه جنین چند روزست.اما اون یکی فقط نشون میده حامله هستی یا نه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دو مدل هست یکی گرونتره مثلا فک کنم ۴۰ تومنه یکی ارزونتره .اون گرونتره تیتر بتاست یعنی نشون میده بتا ...

من ساعت  دو جواب آزمایش بارداری رو میگیرم ...😊خیلی استرس دارم....اگه +بود که هیچ💃💃اگه _بود بنظرتون...بتا بدم ؟؟؟؟

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️  

سلام بانووووو رفتی ازمایش تیترتو تکرارش کنی گلم

بتات بالا رفته بود؟

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
سلام عزیزم اره خداروشکر از دو برابر بیشتر شده بود 

خداروشکر. تبریک میگم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم اره خداروشکر از دو برابر بیشتر شده بود 

واااااییی تبریک میگم گلم الهی هزاربار شکر😍😍😍

خیلی برای منم دعا کن

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
مرسی عزیزم انشالله تو هم هرچی زودتر مامان بشی 

ان شاالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت گلم

الهی آمین

مرسی عزیزم انشالله قبلا هم سقط کردم خدا کنه اینسری سالم باشه

الهی بگردم درکت میکنم ان شاالله این سری صحیح و سالمه😍