2777
2789
هودمم اول به ذهنم رسید ک شایدبخاطر سردی واسه همین از هفته پیش لب به هیچ غذاس سردی نزدم ختی ماست و شی ...

خو خیلی چیزا سرده گلم

مثلا گوشت مرغ ماهی گوساله

برنج اینا همشون سرده

یه نبات داغ بخور ببین اروم نمیشی یکمم گرم باشه معدتو گرم کنه

💙کنکوری1400✌🤓
ببين از دندوناي دورتر  دندون عفونت كرده نداري ؟ بعدشم يا از معده اس قرص ميدن يا از كبد هست دا ...

خاکشیرایناک خوبه .اخه من کپسول نمیتونم بخورم قرصم ک میخورم ختمابایدتواب حل کنم وگرنه اذیت میشم یعنی کلا ازبچگی هیچوقت قرص نخوردم .یبارم ک امتحان کردم نزدیک بود خفه شم براهمین ترس دارم .حالا تازمانی ک تواب حل شه مشکلی نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو خیلی چیزا سرده گلم مثلا گوشت مرغ ماهی گوساله برنج اینا همشون سرده یه نبات داغ بخور ببین اروم ن ...

برنجوبازیره میخوردم . بنظرم اینبارباید یه هفته فقط سردی بخورم شاید جواب داد خخخ

عزیزم مال معدت هست برو دکتر گوارش، اسید معدت زیاد میشه دهن تلخ میشه

اسید معده قبلا داشتم اما اینجوری نبود اصلا فقط نمیتونستم غذا بخورم و معدم ترش میکرد اصلا دهنم تلخ نمیشد

من هم معدم اذیته هم تهوع دارم هم خیلیییییی آروغ میزنم از چیع

من این علایمو داشتم دکتر سونوی شکمی نوشت شامل کیسه صفرا و کبد و کلیه و طحال و آزمایش میکروب معده

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
من قبلا واسه اسیدمعده قرص مصرف کردم اما اونموقع این علایمونداشتم 

هر دفعه علایم فرق داره من خودم سه چهار بار تا حالا ناراحتی معده گرفتم هر دفعه با علایم متفاوت حتی یکبار حس خفگی هم داشتم

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
هر دفعه علایم فرق داره من خودم سه چهار بار تا حالا ناراحتی معده گرفتم هر دفعه با علایم متفاوت حتی یک ...

اخه من مجردم بخوام برم دکتر باید به مامانم بگم مامانمم ازدکترمتنفر یعنی تا وضعت وخیم نباشه میگه هیچ چیزت نیست الانم بهم میگه داری تلقین میکنی :/ سری پیشم ک برااسیدمعده رفتم دیگه فشارم افتاده بود چون نمیتونستم غذابخورم

اهان بعد آزمایش خون دادی؟ جوابش چی گفت

آزمایشم جوابش شش روز دیگه میاد ,, سونو دادم سنگ کیسه صفرا نبود ولی الان داروی معده هم بهم داده تا جواب آزمایشم مصرف کنم

اخه من مجردم بخوام برم دکتر باید به مامانم بگم مامانمم ازدکترمتنفر یعنی تا وضعت وخیم نباشه میگه هیچ ...

عزیزم خوب بازم به مادرت بگو وضعیتت وخیمه تا ببرت دکتر ,,, مامانا کلا از قدیم هر دردی داشتی میگفتن جیزی نیست حتما سرما خوردی 😂😂 من کف پامم درد میگرفت مامانم میگفت سرما خوردی حتما 😁😁😁

آزمایشم جوابش شش روز دیگه میاد ,, سونو دادم سنگ کیسه صفرا نبود ولی الان داروی معده هم بهم داده تا جو ...

اهان پس تازه آز دادی

ببخشید میپرسم هزینه سونو چند شذ؟

با بیمه بودی یا ازاد

💙کنکوری1400✌🤓
عزیزم خوب بازم به مادرت بگو وضعیتت وخیمه تا ببرت دکتر ,,, مامانا کلا از قدیم هر دردی داشتی میگفتن جی ...

نه باید خودش باچشمای خودش ببینه ک وضعیت وخیم مثلا رنگم بپره یا درد داشته باشم اینجوری میگه تلقین همش تلقینه دیگه خودمم داره باورم میشه تلقینه😂😂😂

اهان پس تازه آز دادی ببخشید میپرسم هزینه سونو چند شذ؟ با بیمه بودی یا ازاد

آره چهار روز پیش آزمایش دادم ,, خواهش میکنم عزیزم ۷۶ تومن با بیمه تامین اجتماعی

نه باید خودش باچشمای خودش ببینه ک وضعیت وخیم مثلا رنگم بپره یا درد داشته باشم اینجوری میگه تلقین همش ...

ایشالا که تلقینه و چیزیت نیست ,,, ولی اگه متوجه شدی تلقین نیست یکم  پودر به صورتت بزن برو نزدیک مامانت شل شل راه برو یهو بیفت تا ببرتت دکتر  😂😂😂