2777
2789
منم طبقه بالام کات کردم نرو پایین راحت هروقت مجبور باشن مهمون داشته باشه به شوهرم میگه شام بیاین پای ...

من دلم میخاست خوب باشیم باهم روزی چند بار باید برم اگ نرم باهام صمیمی نیستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم کات کردم 😎ازوقتی کات کردم آرامش روح وروان پیداکردم

منم خوشم نمیاد رفت و امد کنم.میترسم چن سال دیگه اگه مامانش زودتر مرد که البته من میمیرم زودتر چون انقد حرصم میده و پیر شدم ..شوهرم از مامانش نمیگذره و از من میگذره...یه درصد اگه زودتر مرد تنفر پیدا نکنه ازم که مادرم ازت ناراضی بودو ناراحتش کردی..فقط از همین میترسم وگرنه اصلن منم کات میکردم...شما نمیترسی؟؟؟؟

هرچی میشد میرفتم باهاشون درمیون میذاشتم هرکاری میخاستم بکنم میگفتم صبح تاشب تو خونم اصن بیرون نمیرم ...

اخ عزیزم زندگیت مثل منه ولی من دیگه خسته شده بودم ازشون هی هرجامیرم میام هرکی میاد خونه ام به این زنیکه بگم بحث میشد ببین منو شوهرم زودی میومد بالا زخم زبان میزد تااینکه منو شوهر یه بحثی شد ببینمون این اومد بالا یه حرفی زد من دیگه ازاون روزهه نرفتم پایبن 

نمیگم نباش ن ولی تو این دوسال دلم میخاس وقتی مهمونی دعوت میشیم با شوهرم تنها برم یا مسافرت دونفره ن دوران عقدم این دو نفره هارو تجربه کردم ن عروسی😢

من دلم میخاست خوب باشیم باهم روزی چند بار باید برم اگ نرم باهام صمیمی نیستن 

ببین عزیزم از اساعت ۱۰صبح پامیشدم میرفتم پیشش تا غروب ک شوهرم میاد هیچی براش کم نذاشتم ولی الان میگم اشتباه کردم ای کاش ازاول اینقد صمیمی نمیشدم اینقد نمیرفتم نیومدم الان خودم میرم بیرون فقط به شوهرم میگم وهرم حالی کردم گفت مادرت ازچشم افتادهه باحرف زدنش ورفتارش اگه میخوای توهم از چشم نیفتی کار به کارمن نداشته باش برم پایین یانرم چون به اندازه کافی گذشت کردم دیه نمیتونم دیه همون شد دیشب پدرشوهرم خدایی خیلی خوبه خیلی دوستش دارم به شوهرم گف چرا خانومت نمیاد پایین عین غریبه ها رفتار میکنه شوهرم برگشت گف هروقت دوست داشت میاد