2777
2789
من نذر دارم خوندن سوره واقعه رو ۴۰ شب واسه همون میخوام مطمعن شم

بخون عزیزم اگر وضو داری میتونی بخونی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نامزد بودم مامانم همیشه منو میترسوند میگفت اگه غسل واجبی گردنت هست اگه به تعویق بندازی هر قدمی که ...

مامانت راس میگفت خوب

زمین بدش میاد بدون طهارت روش راه برن

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
مامانت راس میگفت خوب زمین بدش میاد بدون طهارت روش راه برن

حتی یه  بار بدون غسل غذا درست کردم باور کن انگار تو غذا زهر ریخته بودم انقدر تلخ شده بود .شوهرمم میگه جنب بودنی کاره آدم درست پیش نمیره.من موندم اونایی که ناخن و مژه مصنوعی دارن همیشه هم غسل واجب گردنشونه چطور راحتیشون میاد میرن مجالس مذهبی و مسجد

حتی یه  بار بدون غسل غذا درست کردم باور کن انگار تو غذا زهر ریخته بودم انقدر تلخ شده بود .شوهرم ...

اخ اره واقعا ولی کلا من که اهل ناخن و مژه نیستم مگه اینکه لاک بزنم اما مهم دل ادمه که پاک باش

اخ اره واقعا ولی کلا من که اهل ناخن و مژه نیستم مگه اینکه لاک بزنم اما مهم دل ادمه که پاک باش

من اصلا این دل پاک بودن رو نمیتونم قبول کنم کسی که خدا رو قبول داره فقط دلی خدارو دوست داشتن کافی نیست باید با عمل هم ایمانش به خدارو ثابت کنه نمیشه دو تا چیزو قبول کنیم سه تاشو قبول نکنیم دستورات خدا سوا کردنی نیست

من نامزد بودم مامانم همیشه منو میترسوند میگفت اگه غسل واجبی گردنت هست اگه به تعویق بندازی هر قدمی که ...

نترسونده راستش رو گفته 

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍

کی میتونه ادعا کنه دلش پاکه واقعا؟؟

هرچی هست زیر سر دله

من که تاحالا دل پاک ندیدم

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد