2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 67 پست

مادرشوهر منم ب جاریم خیلی میگفت بچت پسره هی پسر باید باشه..بعد بچه جاریم دخترشد 

هرچی باشه نعمته  سالم باشه فقط 

بعضیا نمیدونم دنبال چین 

اهمییت نده بابا. ولشون کن

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=108523966]هرچی خدابخوادالهی سالم باشه من رژیم غذایی دخترگرفتم بچه ام پسرشده مامان فداش[/QUOTE

ی اشنا دوتا دختر داره واسه سومی سه سال رژیم رعایت کرد و باردار شد اینم دختر شده

قربون خدا😎

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
وااای نگو من باید با نی نی درسمم بخونم

به خدا هر شب گریم میگیره میگم چه کاریه کردم میدونم ناشکریه ولی دست خودم نیس خیلی خسته میشم شوهرمم اصلا کمکم نمیکنع

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...
تو روخدا بی خیال بچه شو خیلی دردسر داره خیلی یخته ۱۵ روزه بچم به دنیا اومده اندازه ده سال خستم کرده

آخی عزیزم چه دل پری..

خستگی هاش خیلی خیلی خیلی زیاده..

اما عشقش آدم رو رو پا نگه میداره😍😍

🧡
[QUOTE=108523966]هرچی خدابخوادالهی سالم باشه من رژیم غذایی دخترگرفتم بچه ام پسرشده مامان فداش[/QUOTE ...

ای خدا

قسمته فکرکن پسرباشه و دورازجون باهزارتا دردو مرض کی میاد کمکت یابگ یکاریشومن بکنم

توام خوبی کی به کیه!

اصلا برا چی به خونواده شوهرت گفتی قصد بچه دار شدن داری😐 دلیل نداشت بدونن...تو اول اینقدر قوی باش که نزاری تو زندگیت و مسائل شخصیت دخالت کنن بعد فکر بچه باش ببخشید رک بهت گفتم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
به خدا هر شب گریم میگیره میگم چه کاریه کردم میدونم ناشکریه ولی دست خودم نیس خیلی خسته میشم شوهرمم اص ...

عزیزم مادری خاهری کسی نیس کمکت کنه

میدونم دست تنها واقعا نمیشه بچه بزرگ کرد

اگ پیشت بودم حتمن کمکت میگردم😔

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
خیلی ممنون خانما که جواب دادین  راستش ای وی اف خیلی هزینه برداره نمیشه خواهرشوهربزرگم همش برا ...

اول شوهرت بره ازمایش اسپرم بده

ببینید وضعیت اسپرم چحوره 

اگه عالی باشه با رژیم گرمی و تخمک گذاری جواب میگیرید

ولی ضعیف و کم باشه رژیم و ای یو ای هم بی فایدس

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم