2777
2789
عنوان

لاک

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 29 پست
مهم اینه که خدا قبول میکنه یا نه.  خودش وقتی گفته قبول نمیشه، نیت من و شما چه تاثیری داره

مهم اینه ک خدا تو قلب ادم باشه ... شاید نماز من قبول نباشه ولی ی دلگرمی دارم نماز خوندم و اگه خدای منه قبول میکنه ازم ...

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما که قبول نداری چرا تاپیک میزنی.  راه خودتو برو

میخواستم بیینم کسی هم نظر من هست

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
ب نظر من ک چرته....مهم تشکر از خداس و نمازخوندن دگ این چیزارو اخوندا از خودشون دراوردن

دقیقا قدیما لاک بود مگه؟؟ک پیامبرا بگن یا تو قران اومده لاک مگه چقد مقاوم ک باعث بشه اب نرسع ب ناخن قبول باشه

هلن ۷۸سابقم ریا نشه   
مهم اینه ک خدا تو قلب ادم باشه ... شاید نماز من قبول نباشه ولی ی دلگرمی دارم نماز خوندم و اگه خدای م ...

خدا قبول میکنه چون هیچجا از قران اسمی از لاک نیومده...بعدم مهم پاک بودنه خیلیا بدون لاک نماز میخونن باحجابم هستن ولی هزارتا گناه میکنن..مهم اینه ک ادم پاکی باشی و با خدا راز و نیاز کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
ن لاک رو دستمه وضو میگیرم مهم خداست و نیت من و سپاسگذاریم  

خب وقتی نظر پرسیدی و اکثر  دارن میگن نه ولی شما حرف خودتو میزنی دیگ چرا تاپیک زدی؟

من اعتقادم اینه ی کار رو ب نحو احسن انجام بده اگر قرار هست نماز بخونی طبق اداب دین اسلام برو جلو . توی قران هم اومده ک لاک و هر زیور الاتی ک باعث توجه نامحرم بشه گناه داره . نماز با لاک صحیح نیست . در واقع شما  با لاک داری خدا رو سپاسگذاری میکنی . ن ستایش و نیایش . ک اکثر ماها اینکار رو تو روز صد بار انجام میدیم میگیم خدایا شکرت . اگرم لاک میزنی خواهر عزیزم ی دقیقه وقت بزار و اون لاک رو پاک کن نماز رو با شک نخون با خلوص بخون همین شکت باعث میشه قبول نباشه 💜 هرچند ما ک کاره ای نیستیم ک بخوایم تشخیص بدیم . تشخیص فقط با خداست . انشالله ک قبول حق باشه . با نظر بقیه کار نداشته باش دلت رو گوش کن ما هیچ کاره ایم ما نمیتونیم بگیم درسته این نماز یا ن ... اگر حالت خوب میشه اگر تو قلبت خدارو حس میکنی بخون .... انشالله قبول حق واقع میشه🌹

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
ب نظر من ک چرته....مهم تشکر از خداس و نمازخوندن دگ این چیزارو اخوندا از خودشون دراوردن

😂اوکی

منم آخوندی که نیستم 

نماز هم نمی خونم

ولی قرآن و چک کن ببین واسه وضو چیزی نوشته یا نه؟

اگر نبود که خب باز هم کار خودتو بکن ولی اگه نوشته چیزی روی دست نباشه نمازت و درست بخون

آقا هستم🕵️‍♂️
دقیقا قدیما لاک بود مگه؟؟ک پیامبرا بگن یا تو قران اومده لاک مگه چقد مقاوم ک باعث بشه اب نرسع ب ناخن ...

والا اصلا این حرفا بیخوده همین کارارو میکنن مردم از دین دور شدن از بس خرافات از خودشون در اوردن...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
خدا قبول میکنه چون هیچجا از قران اسمی از لاک نیومده...بعدم مهم پاک بودنه خیلیا بدون لاک نماز میخونن ...

دقیقا ... مهم ادم بودن.. قلب پاک داشتن ... گفتار نیک پندار نیک کردار نیک . 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
خب وقتی نظر پرسیدی و اکثر  دارن میگن نه ولی شما حرف خودتو میزنی دیگ چرا تاپیک زدی؟ من اعتقادم ...

اخه نامحرم کجا بوده ک بخاد ببینه....مث همین چادر ک باید سرکنیم و نماز بخونیم و ی تار مو و مچ دست پیدا نباشه...مگه خدا مرده؟یا نامحرمه؟خیلی این چیزا رومخمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
اخه نامحرم کجا بوده ک بخاد ببینه....مث همین چادر ک باید سرکنیم و نماز بخونیم و ی تار مو و مچ دست پید ...

ن عزیزدلم من منظورم از اون حرفم این بود ک وقتی خدا گفته چیزی ک باعث جلب توجه بشه خوب نیست منظورش شاید این بوده ک توی نماز هم باید ساده و بی الایش باشید رها از مادیات و زیبایی های دنیوی و ب فکر خدا باشید . دلتون سمت خدا باشه. توی قران هم اومده باید اب ب تمام نقاط مربوطه برسه و چیزی مانع نفوذ اب نباشه . خب لاک یا شل لاک مانع نفوذ اب روی ناخن هستن دیگه . خودت میتونی استنباط کنی گلم . 

این موصوع دومی ک مطرح کردی خدمتت عرض کنم که ما پدرمون نامحرم نیست بهمون . ولی هیچوقت لخت نمیگردیم کنارش . بنا ب بزرگی و احترام . حیایی ک داریم بهش .... خدا هم همین هست  خدا وجود و روح ما انسان هاست ما ب احترامش یک چیز اراسته ب تن میکنیم ک بدنمون نمایان نباشه . دقیقا همون بحث فارق از دنیا ک گفتم . ی چیز ک بدنمون رو بپوشونه و فقط فکرمون روحمون سمت خدا باشه گلم ...

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
ن عزیزدلم من منظورم از اون حرفم این بود ک وقتی خدا گفته چیزی ک باعث جلب توجه بشه خوب نیست منظورش شای ...

درسته مرسیییی بخاطر این همه راهنمایی درستت انشاالله خدا همیشه کمکت کنه❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
درسته مرسیییی بخاطر این همه راهنمایی درستت انشاالله خدا همیشه کمکت کنه❤️❤️❤️

فدای شما عزیزدلم . خدا توی وجود خودته راه دوری سراغش نرو . انقد سخت نگیر خدا خیلیییییی مهربونه لحضات بودن باهاش چ با لاک چ بی لاک خیلی شیرین تر از این هست ک فکرت رو ب این چیزا ختم کنی عزیزم . خدا با اون چیزی ک از اول تو ذهن ما ساختن ب نظرم فاصله زیادی داره . انشالله موفق باشی عزیزم و خدا پشتوانه زندگیت باشه❤☺