2777
2789
منم دارم میخرم. یخچال گاز تی وی لباسشوی مبل با همسرم منم تقریبا نصف جهازمو خریدم 35تومن شده تا الا ...

والامن بهمن ماه عروسی کردم کاسه آبگوشت چینی ذرین خریدم دستی نود الان شده۲۹۰هنگ کردم آخه میخاستم اضافش کنم.خداکمکت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من لوازم برقی فقط ضروریات رو گرفتم مثل جارو برقی. ابمیوه گیری 4کاره. همزن. گوشتکوب برقی. چرخ گوشت سشوار چرخ خیاطی . اتو

من خودم فکر کردم و تصمیم گرفتم چیزایی که شاید سال تا سال به کارم نیاد رو نگیرم مثلا سرخ کن یا ساندویج ساز به چه دردم میخورد فقط پول بیخودین بخدا از روی چشم هم چشمیه بیشترش. بجاش من فرشامو خوب گرفتم وسایل چوبمو خوب و مرغوب گرفتم مگه میخایم واسه مردم زندگی کنیم هر چی عشقت کشید بخر همین

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥

دومین اشتباه من این بود من 18نفرچینی خریدم.12 نفر ارکوپال.6 نفراذین اپال.

اماچینی خیلی کمتر استفاده میشه چون سنگینه و تازه خیلیم گرونتره.کاش ب چای تعداد بالای چینی ارکوپال بیشتری میگرفتم.

سومیشم اینکه من 12نفره کریستال گرفتم با مایه های برنجی دوتومن سال 95 پول پایه دادم ک خیلی اشتباه کردم .خیلیا رو میبینم از این پایه های شکل برنج زدن و تفاوتیم نداره.چون دائم نمیشوریش ک اتفاقی براش بیفته.

واسه سرویس چوبمم کلی پول دادم چوب اصل گرفتم درصورتی اصلا نیازی نبود جا کفشی و میز تی وی و...چوب اصل باشه

امیدوارم تونسته باشم بهت کمکی کرده باشم 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
والامن بهمن ماه عروسی کردم کاسه آبگوشت چینی ذرین خریدم دستی نود الان شده۲۹۰هنگ کردم آخه میخاستم اضاف ...

مرسی عزیزم. ولی من خودم خیلی خلاصه و مفید خرید میکنم اصلا به این فکر نمیکنم بقیه چی میگن زشته بزهر فلان چیزو بخرم فقط چیزای ضروری میخرم با مارک خوب که با دوام باشن چیزای غیر ضروری رو حذف کردم

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥