2777
2789
سیرابی رو چجور میپزی من دارم تو یخچال  ولی نمیدونم چطور بپزم

ازبیرون میگیریم عزیزم

ولی تمیزبشورش با یکم دنبه و پیاز و سیر زرد چوبه و فلفل سیاه بزار پزه ۴.۵ساعت بعد دنبه رو دربیاربکوب بربز توش

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوس كردم😄ميبينييي شوهرمم نيس كربلاس  خانوادمم نيستن  داداشامم سركاررر  اي خداااا

😂😂😂😂ای وای ببخشید ای کاش نمیگفتم حالا خودمم کاری نکردما هنوز یه سیب زمینی گذاشتم بپزه

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
ازبیرون میگیریم عزیزم ولی تمیزبشورش با یکم دنبه و پیاز و سیر زرد چوبه و فلفل سیاه بزار پزه ۴.۵ساعت ...

مرسی عزیزم  تمیز  شسته شده و خورد شده هست

توی فریزر 

بدبختی اینه همسرم اصلا دوست نداره  حتی از بو ش بدش میاد  منم نمیدونم چکار کنم

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
مرسی عزیزم  تمیز  شسته شده و خورد شده هست  توی فریزر  بدبختی اینه همسرم اصلا د ...

درست کن خودت بخور

من عاشقشم😋😍 

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺