2777
2789
عنوان

راسته میگه ینی؟؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 59 پست

دروغه 

یعنی باور کردی؟

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا بهش اعتماد کردی اگه واقعا راست بگه حتما تو اطلاعاتت ادرس خونه و شماره خونه هم هست 

وای ینی اگه از مخابرات بود و راست بود اونا ادرسمون رو داشتن؟

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
عزیزم حمد خوندم برای بابات آن شاالله به همین وقت اذان خدا شفاشون بده

ممنون عزیزم😘😘😘

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
وای ادرس خونه بهش دادم ترس دارم فردا پیک موتوری اومد زنگ در خونه زد چیکار کنم؟؟؟

برو بگو تحقیق کردم کلاه برداریه یا برگردونیدبسته رو یا صبرکنید زنگ بزنم پلیس بیاد

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

اولا اگه بخوان بهت جایزه بدن فوقش شارژ میدن یا اینترنت اونم باشگاه فیزوزه ای ب صورت اس م اس برات میفرسه دوم اینکه مخابرات واسه کار اداری با تلفن ثابت اداره زن میزنه نه با شما ه موبایل قرارع 55تومن و چطوری بدی بهشون؟ندیاااا یا خواستن ادرس خونتون بگیرن بیان خواستگاری یا سر کاری بوده یا برا55تومن نقشه کشیدن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
وای ادرس خونه بهش دادم ترس دارم فردا پیک موتوری اومد زنگ در خونه زد چیکار کنم؟؟؟

بگو به من گفتن رایگانه هدیه است حالا که پولیه مرجوع کنید من نمیخوام و بسته رو تحویل نگیر.

بگو نميخوام پسش بده

میگم اگه اومد زنگ در خونه رو زد بگم اشتباه اومدید؟ من میترسم 😭

بگو به من گفتن رایگانه هدیه است حالا که پولیه مرجوع کنید من نمیخوام و بسته رو تحویل نگیر.

فکر خوبیه همینو میگم😥😣