2777
2789
عنوان

درد زايمان

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 65 پست
نه گلم مسخره چرا منی باعث میشه دهانه رحم شل بشه.ماما به منم پیشنهاد داد گفت رابطه حفاظت نشده داشته ...

😂😂ببخشید فکر کردم از مسخره گفته

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
ممنون بابت راهنمايى ❤️😘 از الان شروع كنم اينارو،زودتر دردم شروع ميشه؟ من ميخوام آبان بشه حتما

ورزش ها رو باید از هفته ۲۱ شروع میکردی حتی که لگنت آماده زایمان بشه واقعا فکر میکنی زوده برای ورزش؟ 

ولی فرضا مهر هم دنیا بیاد چی مهم تر از اینکه زایمانت آسون باشه و بچه ت توی کمترین دردی به دنیا بیاد؟ و احتمال هایپوکسی کشیدنش بیاد پایین؟

گاهی اوقات یه چیزایی واستون مهمه که توی درک کردنش ب شدددددت باید به خودم فشار بیارم میترسم این وسط بزام 😂😂😂😂😂 

ورزش هات رو از الان شروع کن آبان به دنیا بیاد چه صیغه ایه دیگه!

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ایشون مسخره کردن شما باور کردین؟

من فك كردم جدى ميگه! چون قبلا شنيدم كه ميگن رابطه بدون جلوگيرى كمك ميكنه به شروع درد 🙄😥

خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
من فك كردم جدى ميگه! چون قبلا شنيدم كه ميگن رابطه بدون جلوگيرى كمك ميكنه به شروع درد 🙄😥

مث اینکه راست گفته ببخشید😁

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
ورزش ها رو باید از هفته ۲۱ شروع میکردی حتی که لگنت آماده زایمان بشه واقعا فکر میکنی زوده برای ورزش؟& ...

ورزش كه هميشه انجام ميدم چون از هفته ٢٠كلاس زايمان ميرفتم ولى الانكه داره به وقتش نزديك ميشه يكم كمترش كردم كه زود زايمان نكنم!

بچها من ماه پنجمم شوهرم منیشو میریزه داخل خطرناک نیس؟ 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
متم دردای زایمانم شروع نشده.. ولی اکثرا هفته 40شروع میشه.الان ک زوده

دكترم ميگه تا آخر هفته ديگه صبر ميكنه اگه درد شروع نشد يا آمپول ميزنه يا سزارين ميكنه 🙄 منم ميگم يه هفته ديگه وقت هست هنوز ميگه نه اونموقع دير ميشه

ورزش كه هميشه انجام ميدم چون از هفته ٢٠كلاس زايمان ميرفتم ولى الانكه داره به وقتش نزديك ميشه يكم كمت ...

کمتر نکن عزیز من از هفته ۲۰ رفتی که روز زایمان فیزیولوژیک زایمان کنی این همه زحمتت رو خراب نکن ورزشو کم نکن لگنت رو آماده نگه دار

هر چی توی کلاس بهت گفتن رو خوب انجام بده

عزیزم نری توی اتاق لیبر دراز به دراز بیفتی جیغ و داد کنیا

قشنگ راه برو روی توپ ورزش کن نفس های عمیق شکمی رو انجام بده

هر بار که جیغ بکشی انگار دست انداختی دور گردن بچه ت ریت قلبیش میاد پایین هر وقت خواستی جیغ بکشی یاد این بیفت که باید نفس عمیق شکمی بکشی ان شاالله سه سوته زایمان میکنی

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
کمتر نکن عزیز من از هفته ۲۰ رفتی که روز زایمان فیزیولوژیک زایمان کنی این همه زحمتت رو خراب ...

انشالله ❤️ ممنونم

نه چون شوهر منم می ریزه من آخرایه ماه ششم

ممنون گلم 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..