2777
2789
عنوان

کمکککک...نمیخام موهامو کوتاه کنممم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو متخصص پوست و مو بهت سرم و شامپو و قرص بده چون ممکنه مثلا در صورت استفاده از آنتی بیوتیک باکتری های مفید روده از بین رفته باشه و ویتامین ها جذب بدنتون نشدن واسه همین بوده

من که خودم همه کار کردم از بین نرفت الان میخوام قرصا رو شروع کنم

ببین مو از وسط دو شاخه شده . درمان ینی چی . ینی دنبال راهی هستی که تار نصف شده ی موهاتو بهم بچسبونه . خودت فک کن ببین اگه چرت و پرتی هم در این راه میگن منطقیه اصن . باید کوتاه کنی وگرنه بالاتر میره و ریزش میگیری تازه

من رفتم آرایشگاه موهام و بخاطر موخوره کوتاه کردم آرایشگر گفت کاش نمیکرد آهک معجزه میکنه برا موخوره و ...

چجوری استفاده کنیم

افسانه یِ حیات حرفی جز این نبود     یا مرگِ آرزو یا آرزویِ مرگ

روغن زیتون رو گرم کن و سیاه دونه بریز توش و بزار ۲۴ساعت بمونه

هر موقع از حمام اومدیبیرون  به موی مرطوب نه خیس بزن به مرور از بین میره

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

من موهای دخترم تا رونش بود ولی امان از مو خوره خیلی اومد بالا بردمش آرایشگاه تا گردنش کوتاه کرد

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

فقط هر کاری میکنی نرو موخوره گیری. من رفتم یعنی افتضاح بود بعد چند روز نوک موهام دوتا و بعضیاشم سه شاخ شدن. موهاتو بباف و با قیچی کوچولو اونایی که در میاد رو نوکش بزن. 

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

مو خوره هییییییییچچچچچچچچچچچچچچچچ درمانی نداره 

فقط باید کوتا شن 

کو تا نکنی ب مرور بالا تر میرن و مجبور میشی کچل کنی 

منم دیروز بخاطر مو خوره کوتاشون کردم البته شش ماه با خودم کلنجار رفتم اخرش تصمیم قاطع گرفتم