2777
2789
عنوان

بهش اس بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 71 پست
پسره و دوستم چندین ساله عاشق همن حتی رابطه اونجوری هم با دختره داشته و داره ومیگه جزتو باکسی نیستمو ...

درحالیکه ب دوستم ازینحرفا نمیزنه میگه وقتی بهم نمیرسیم میخوام عاشقم نباشی درحالیکه عاشقش همن ولی حالا میگم پسره عاشق هرچی جنس مخالفه ن فقط دوست من، اما وقتی دیدم ب دوست متاهلم اینحرفارو زده حالم ازش بهم خورد، چطور ب مجرده نمیتونه برسه ب متاهله میتونه و دورش میگرده میدونه ک طرفم دوست منه بش گفته ب فلانی میگم گفته بگو مهم نیس بش بگو ک عاشقتمو دوست دارم 😯

ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼ‌ﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼ‌ﻡ ﻣﻮﻻ‌ﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢
چطور میشه آدما اینقد پست میشند ؛ یعنی با ناموس خودشونم اینطورند؟ هدیه هاشو چی کنم؟😔

هدیه هاش اگه اذیتت میکنه بریز دور،الان فهمیدی بهتر از اینکه با دوتا بچه میفهمیدی،خیلی سخته درکت میکنم اما عاقلانه تصمیم بگیر عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدیه هاش اگه اذیتت میکنه بریز دور،الان فهمیدی بهتر از اینکه با دوتا بچه میفهمیدی،خیلی سخته درکت میکن ...

مشاوره رفتم میگفت شما بهم فعلا تعهد ندارید و مهم اینه بعد ازدواج چطور باشه و الان یکی هس که دنبال کیس های مختلف واسه آشنایی هس و اگه کسی مثل شما پیدا نکنه که پا جلو میزاره

مشاوره رفتم میگفت شما بهم فعلا تعهد ندارید و مهم اینه بعد ازدواج چطور باشه و الان یکی هس که دنبال کی ...

😐😐😐مشاوره ها چقدر راحت حرف میزنن یعنی چی پس با دل همه آدم بازی کنه که دنبال کیس ازدواجه،تقصیر ما دختراس زود به همه دل تیبندیم من خودم از شما بدترم

چند هفته هس ولش کردم و اونم همینطور

خوب کاری کردی عزیزم،ببخشیدا به درک بزار گمشه لیاققتو نداشته روزی میفهمه که دیره،مطمئن باش ی نفر بهتر میاد تو زندگیت بهت قول میدم

😐😐😐مشاوره ها چقدر راحت حرف میزنن یعنی چی پس با دل همه آدم بازی کنه که دنبال کیس ازدواجه،تقصیر ما ...

من همش فکر میکردم شوهر آینده ام میشه و خیلی خیلی باهم صمیمی بودیم و آنقد درمورد زندگیمون صحبت کرده بودیم ؛ فقط بابا ومامانش رو دیده بودن روز خواستگاری اما از تمام خانوادش بهم گفته و از اخلاقشون و... ؛ آنقد برنامه ها داشتیم ؛ ولی تازه میفهمم اون اگه منو واقعا میخواست دنبال این واون نبود که و من ساده چسبیده بودم فقط به این که شوهرم قرار بشه ؛ امروز فردا میکرد فکر میکردم واقعل بخاطر انجام دادن کاراشه و اما الان میفهمم منو سرکار گذاشته بوده

من همش فکر میکردم شوهر آینده ام میشه و خیلی خیلی باهم صمیمی بودیم و آنقد درمورد زندگیمون صحبت کرده ب ...

همشون مثل همن،بخدا اصلا دلت واسه هیچ مردی نسوزه،اصلا زانوی غم بغل نکن یکی بهتر و لایقتر قسمتت میشه

همشون مثل همن،بخدا اصلا دلت واسه هیچ مردی نسوزه،اصلا زانوی غم بغل نکن یکی بهتر و لایقتر قسمتت میشه

خدا از دهنت بشنوه؛ مرسی از همدردیت؛ خداکنه دلم آروم بشه؛ یوقتا بسرم میزنه اس بدم هر چی تو دلم هس بگم تا سبک بشم؛ آخه هیچی نگفتم و فقط سکوت کردم همه چی تو دلم سنگینی میکنه بدجور

به عنوان کسی که تو گذشته اش شرایط مشابه تورو داشته میگم یه مدت زمان بگذره برات عادی میشه . نامزد منم خیانت کرد و جدا شدیم الان با کسی آشنا شدم که تمام خاطرات بد گذشتم فراموشم شده و یه تار موشو با صدتا مثل نامزد سابقم عوض نمی کنم با وجود موقعیت توپ و آسی که داره پنج بار امتحانش کردم هر پنج بارشو خوب جواب داد . به فکر کیسای بهتر و لایق تر باش 

اسی چی شد؟؟بالاخره مسیج دادی بهش؟؟ یا اون بهت مسیج داد؟؟

رابطمون آنقد ماجراها داره ؛ صحبت کردیم و یه مدت باهم بودیم و دوباره این آقا سراغ نمیگیره  و درکل کش و قوس داره این رابطه  و چی قراره بشه خدا میدونه