2777
2789
خیلی حس بدیه خدایی🥴🥴🥴🥴🥴🥴 من عکس های خونم پربازدید شد عصبی شده بودم به نی نی یار گفتم بترکونه& ...

خونت خیلی قشنگ بود عزیزم مبارکت باشه❤️❤️❤️

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تجربم از کودک کار بودنه 😓

من با داداشم و یکی از دوستام هف هشت سالمون بود میرفتیم از سوپری محل خوراکی میخریدیم میاوردیم تو کوچه با نایلون و چادر گل گلی مادرامون چادر میزدیم میفروختیم خوراکیا رو 😂 یادمه یه بار زمستون بود بارون و باد شدیید در حد طوفان پرنده پر نمیزد تو محل ولی ما همچنان زیر چادر منتظر مشتری 😂 حالا اجناسمون چیبود ؟! دوتا آدامس مثلا یه دونه پفک و یه دونه چیپس 😂😂😂

خالی ببند 

اغراق کن 

از خیانت بگو 

اینارو بگی پربازدید میشی

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
این تجربم از کودک کار بودنه 😓 من با داداشم و یکی از دوستام هف هشت سالمون بود میرفتیم از سوپری محل ...

آخی چه باحال حالم خوب شد یه لحظه

با افتخارشمالیم

با اجازه اسی 

بچه ها چجوری اسم کاربریمو عوض کنم اعصابم خورد شد اینو زدم بر عکس سایت هم اینو قبول کرد🤦‍♀️😑😡

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
این تجربم از کودک کار بودنه 😓 من با داداشم و یکی از دوستام هف هشت سالمون بود میرفتیم از سوپری محل ...

عزیزم چ کاری بودین. الان چکاره ای؟ 

خواستن همیشه توانستن نیست....                            گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند...