2777
2789
عنوان

عکس شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6456 بازدید | 157 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا انقد شماهاکج فکرید اخه

حالا اصلا این چی بود تاپیک زدی به خاطرش خدایی 😅😅

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
خیییلی دلت میخواد این شوهرت بشه؟؟؟؟آخی نمیرم برا دلت،ملتو چرا اوسکول کردی با خودت

اخه من نمیفهمم مگه چقد این هیکل این مرده فضاییه که تو داری حرص میخوری؟؟الان هیکل ۹۰ درصد پسرا اینجوریه انقد که دیدیم واسمون جذابیت نداره ..چقد حرص میخوری خواهر ول کن بابا

اخه من نمیفهمم مگه چقد این هیکل این مرده فضاییه که تو داری حرص میخوری؟؟الان هیکل ۹۰ درصد پسرا اینجور ...

من کی حرص خوردم؟شوهر من ورزشکاره،ولی یه زن هیچوقت نمیاد لخت شوهرشو منتشر کنه بین کلی زن بگه بیاین ببینین اصلا منطقی نیس،شماها اینکارو میکنین؟زیاد دیدم عکس چهره و تیپ و..بزارن ولی دیگه ندیدم اینجوری

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص
اخه من نمیفهمم مگه چقد این هیکل این مرده فضاییه که تو داری حرص میخوری؟؟الان هیکل ۹۰ درصد پسرا اینجور ...

هیچم حرص نمیخورم هرکسی از چیزی خوشش میاد منم از هیکل شوهرم بعدم گفتم تایپیک فانه چرا انقد بد برخور میکنید بعدم گفتم طبیعی نگفتم با قرص و دارو و خر کدفتی

چش عسلی تو دل برو