2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اگه خود مارو بکشیم برا عروسامون بهتر از مادرشوهر خودمون نمیشیم 

این ذات ادمه هر کار کنی مادرشوهرو عروس بازم بینشون مشکل هست تا بوده همین بوده از زمان ادم و حوا و این داستان همچنان ادامه دارد

وای من که از همین الان دکتر گفته شاید پسر باشه غصه م گرفته که چجوری با عروس خوب باشم.دلم نمیاد بدمش ...

خب زنش نده مگر بی کاری برای خودت بلای جون بسازی...

بذارش زیرسرت بخواب😂😂😂😂

شوهر منم خیلی مامانش اذیت میکرد یبار به شوهرم جلو مامانش گفتم مگر من چه بدی بهت کرده بودم اومدی منو گرفتی که آزارم بدی؟مامانت که میدونست پسرشو زن بده پسرش رو دیگه نمیتونه شیر بده چرا زن داد میذاشتت روی طاقچه

😂😂😂😂😂😂😂😂بعد ازون دیگه تموم شد ادا اطوارای مادرشوهرم

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
من فکر میکنم بعضی اذیتا هم از قصد نیست،مادر چون رو بچش حساسه ممکنه عروس یه چی بگه و اون به عنوان ماد ...

صحیح..فقط خواستم ریپلایت کرده باشم باتوجه به امضات

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
نه چون مادرشوهرم بلاهایی رو سرم اورد ک مادرشوهرش سرش اورده بود جالبه سه تا عروس دیگه عزیز کردشن اما ...

بهترين كارو ميكني عزيزم

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
نه...11 سالش داره تمام میشه.... آینده رو میگم خوب..حالا دهه هشتادی نه..دهه نودی.....

آها گفتم به دهه ۶۰ایی ها نمیاد بچه خیلی بزرگ داشته باشن

خداحفظش کنه برات

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
صحیح..فقط خواستم ریپلایت کرده باشم باتوجه به امضات

😁😁😁😍😍

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آره مخصوصا چون شوهرمم عادت داره کاراش رو پدر و مادرش رو انجام بدن.میترسم بچه هم وابسته بشه و نتونه م ...

کلا مستقل باید باربیاری بچه رو بخاطر خودشم که شده اون بچه میخاد بزرگ بشه تو جامعه بره باید از پس خودش بربیاد

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

همون جور که دلم میخواست بهم احترام بزار به عروسم احترام میزاشتم 

تو کاری تا وقتی نظرمو نمیخواستن صاحب نظری نمیکردم 

هی چپ و راست جلو عروسم پسرمو لوس نمیکردم و قربون صدقش نمیرفتم تا عروسم حساس نشه اما عوضش عروسمو مثه دخترم دوسش داشتم تا پسرمو دوس داشته باشه ☺

مادرشوهر# عقده ای نباشیم 😊

😒