2777
2789

بچه ها اگه یخچال ساید ال جی مدل بنتلی دارین میشه لطفا بگین پشت یخچال تا زمین چقدر ارتفاع داره؟ 

ما داریم کابینت میکنیم یه ناهمواری سه سانتی روی زمینه میخوام بدونم میشه بره زیر یخچال یا نه ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین از بالای در تا پایین روی زمین ۱۷۸سانته پشتش نمیتونم اندازه بزنم تو کابینته😆

Mercy azizam

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی،فقط یه سوال دیگه زیرش اززمین فاصله داره درسته؟ وقتی درش روبازمیکنین زیرش رونگاه میکنین تا تهش فاصله داره؟ منظثرم پشتشه اون قسمتیش که به دیوار چسبیده،آخه ما کف زمینمون اندازه سه سانت یه تیکهش به خاطر لوله اومده بالا.میخوام بدونم پشتش اونقدر از زمسن فاصله داره که بشه بذاریمش روی اون ناهمواری؟ ببخشید پیچیده شد 🙈

سركارم    

مرسی عزیزم

رفتین خونه میشه نگاه کنین ببینین کفش از زمین فاصله داره یا نه؟ تهش اون قسمتی که به دیوار چسبیده.آخه ما زمینمون اندازه سه سانت اومده بالا یه تیکه ش میخواستم ببینم میشه بره زیر یخچال اون یه تیکه ش؟

مرسی عزیزم رفتین خونه میشه نگاه کنین ببینین کفش از زمین فاصله داره یا نه؟ تهش اون قسمتی که به دیوار ...

فكر كنم پايه هاش قابل تنظيم باشه ها،باشه نگاه كردم خبر ميدم بهت

ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍