2777
2789

بچها یماه کاتیم 😑مقصرم من بودم برید تاپیکایه قبلموبخونید توش گفتم جریانو☹🙁☹

حالا با یه پیج فیک دیگه میرم استوریاشو نگاه میکنم چون بلاکم کرده از پیج قبلیم،استوریاشو ک میبینم همش غمگینه.‌‌امشب اینو گذاشته معنیش چی میتونه باشه؟؟😢یعنی دوسم داره؟؟ شما چه برداشتی ازش میکنین؟؟من دلم براش وحشتناک تنگه ولی دیگه رابطمون تموم شد کاش برگرده کاش😞 

در من انگار کسی، در پی انکار من است...

بی ادب

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیخیال

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نه# _به _چس _ناله #‍ 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

دوست پسر منم موقع کات همش استوری واتس اپ غمگین میذاشت یا ی چیزی میذاشت که توجه من جلب شه  بعد که اشتی کردیم اعتراف کرد بخاطر من‌میذاشته  ولی خب میدونست من استوریشو می بینم ... 

اما این پسره تورو بلاک کرده که 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
2790
2778
2791
2779
2792