2777
2789
عنوان

لاتاری🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 41 پست
چقدرپول میخواد فکرکنم بایدنخبه ای مخی چیزی یوددرسته؟

رایگانه 

نه عزیزم نخبه بودن لازم نیست توگوگل سرچ کن شرایطش هست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنجا را حسینیه میکنیم!

ما در دهان انجایی ها میزنیم😂😂😂😂

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
چقد پول میخواد اونجا ازمون بگیرن واسه زندگی

لاتاری مسابقه ست شانسیه اسمت در بیاد یا نه آزمون نداره هیچی قرعه کشی هر کی قبول شد اقامت آمریکا رو میدن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

ینفر نبود کمکی کنه بهم

لاتاری مسابقه ست شانسیه اسمت در بیاد یا نه آزمون نداره هیچی قرعه کشی هر کی قبول شد اقامت آمریکا رو م ...

جدیییی😍😍😍👋🏻وای برم بلکم اسمم اومد

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

لاتاری مسابقه ست شانسیه اسمت در بیاد یا نه آزمون نداره هیچی قرعه کشی هر کی قبول شد اقامت آمریکا رو م ...

من زدم تو نت سایت حامی مهاحر اومد اونجا زده‌بود یه مقدار هزینه داره انگار .اگ قبول بشیم باید ویزا و اینارو داشته باشیم؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
مرگ بر آمریکا✊

ما دولت تعیین میکنیم😂😂😂😂😂😂😂😂

این خنگ شدنمون ب‌خاطر اب و هوای ایرانه ها😂😂😂😂

ترامپ لاتاریو لغو کرده

یعنی الان هرمی ثبت نام کنه الکیه؟

ما دولت تعیین میکنیم😂😂😂😂😂😂😂😂 این خنگ شدنمون ب‌خاطر اب و هوای ایرانه ها😂😂😂😂

ما به پشتوانه ملت، دولت تعیین میکنیم

خدایا خودت شفامون بده

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕