2777
2789

من چون خودم چرخ گوشت ندارم میخام یک کیلو نخودو خیس کنم بعدبدم خواهرم چرخ کنه و بزارم فریزر کم کم استفاده کنم.

میشه فریزکرد؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره میشه هم خام فریز کنی هم میتونی نیمه سرخش کنی مثل آماده های بیرون که تو بسته بندین بعد موقع مصرف هم کاملتر سرخش میکنی هم داغ میشه و نمیسوزه

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
بله من خودمم همیشه ی کیلو میزارم دو روز خیس بخوره چرخ میکنم با فلفل سبز تازه و هویج می زارم فریز میک ...

هویجم چرخ میکنی؟خوب میشه؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
چیکارکنیم خشک نشه🤔

فک کنم فک کنم یه گوجه قاطی مواد کنی بد نباشه

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️