2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی هم قبل خواب هم سرصبح بعد از خواب؟

اره به جان خودم هفت ساله برنامه همینه من نگران خودشم بیشتر 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
اره به جان خودم هفت ساله برنامه همینه من نگران خودشم بیشتر 

منم بخدا گاهی شده دوروز اصلا سیر نمیشه خیلیم محبتش بهم زیاده ولی نمیدونم گاهی خسته میشم هرچیزی متعادلش خوبه

واقعا کمه تقریبا یه ماه بعد عروسی اینطوری شدیم چیکار کنم😥😥

خودت دوست داری این مدلی یا برات سخته؟اگه اره که خوبه اگه نه خودت دست به کارشو گرمی بده بخوره ولباس های باز بپوش میاد خودش😉😊

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
منم بخدا گاهی شده دوروز اصلا سیر نمیشه خیلیم محبتش بهم زیاده ولی نمیدونم گاهی خسته میشم هرچیزی متعاد ...

من پدرم فوت کرده بود بعد هفته اومدم خونه برم حموم و لباس بچه ها عوض کنم باز برم پیش مامانم همون شبم ول نکرد با اون حال داغونم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
واقعا کمه تقریبا یه ماه بعد عروسی اینطوری شدیم چیکار کنم😥😥

واقعا خیلی کمه هفته ای یه بار اونم تازه ازدواج کردین

خودت درخاست کن ازش 

نیازتو بگووووو

‏ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت
من پدرم فوت کرده بود بعد هفته اومدم خونه برم حموم و لباس بچه ها عوض کنم باز برم پیش مامانم همون شبم ...

اره اونام فک کنم دست خودشون نیست من الان شوهرم سرکاره ساعت ۲شب میاد ازالان توفکرشم بیاد....