رفتیم یدونه سن بالاش رو گرفتیم یعنی ۳۴سالشه و هم سن داداشمه و خودمون برای داداشم پیداش کردیم الان یه ماه نشده اومده اولا هر روز و شب خونه مامانم اینا میمونه دوما انقدر پرتوقع هست که نگو ما اولش گفته بودیم داداشم درامدش کمه الان بعد از عید عروسیشونه رفته امروز یه سرویس سی تومنی دیده زنگ زده به مامانم من اینو میخوام لطفا برام بخرینش!!!!دارم میترکم یعنی میخوام برم حقش رو بزارم کف دستش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اخه بابام پولش رو میده نه داداشم من از این میسوزم چرا دخالت نکنم
بازم بشما بنظرم مربوط نمیشه... خودشون صلاح ببینن...
ی دونه سن بالاشو گرفتیم انگار مونده بوده دست پدر و مادرش... خب نمیرفتین حالا که گرفتین محض سنش حق ندارین سرکوفتش بزنین
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
همه که هدفشون فقط ازدواج و .. نبوده بعضیا تا اون سن تحصیل کردن کار کردن... ربطی نداره همه رو به چشم هم ببینین
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...