2777
2789
عنوان

عروسمون هنوز یه ماه نشده ما رو به گوه خوردن انداخته!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اخه بابام پولش رو میده نه داداشم من از این میسوزم چرا دخالت نکنم

بازم بشما بنظرم مربوط نمیشه... خودشون صلاح ببینن... 

ی دونه سن بالاشو گرفتیم انگار مونده بوده دست پدر و مادرش... خب نمیرفتین حالا که گرفتین محض سنش حق ندارین سرکوفتش بزنین

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
عزیزم اخه بابام پولش رو میده نه داداشم من از این میسوزم چرا دخالت نکنم

خب پدرتون اگه داره..بده...چرا میسوزی؟چی از تو کم میشه؟؟

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
حالا یه ماه نشده عقد کردن از الان واجبه سرویس بخره تازه نه تومن داده به طلا

خب نهایتش اینه مادرتون بگه چشم عروس گلم انشالا واس جشن عروسیتون میخریم شایدم زودتر .دیگ لازم نیست انقدر حرص بخورید و یک کلاغ چهل کلاغ کنید که

میگم پولش رو بابام میده تمام هزینش به عهده بابامه همه چی

اگه پدرت داره بذار خرج کنه...ب تو ربطی نداره اخه

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
خخخ خب ۳۴ زیاده واسه عروس شدن    

همه که هدفشون فقط ازدواج و .. نبوده بعضیا تا اون سن تحصیل کردن کار کردن... ربطی نداره همه رو به چشم هم ببینین

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

والا همچین نوشتی گ..ه خور   اینا گفتم حالا ببین چی کار کرده بهتون

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
چي بگم والا  اگه بهش گفته بودين و اينجوريه مشخصه چشمش سير نيست دهنتون سرويسه

ما همه چی رو بهش گفتیم الان بابام دستش خالیه میخواد برای داداشم اینا خونه رهن کنه   سرویس رو قرار بود نزدیک عروسی بخریم نه الان

من همون دلنیا ۹۰هستم
ما همه چی رو بهش گفتیم الان بابام دستش خالیه میخواد برای داداشم اینا خونه رهن کنه   سرویس رو قر ...

خب همینارو بهش بگید..اگه مقاومت کرد جرش بده