2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی یکسال باید برم تا نتیجه بگیرم؟؟؟؟

نه عزیزم‌من شرایطم فرق داره تنبلی تخمدان دارم لیزر به سختی جواب میده

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

خانومایی که رفتین چه موهای زبر چه موهای کرکی داشتین ایا درد هم داره اگه اره تا چه حده دردش مرسی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
خانومایی که رفتین چه موهای زبر چه موهای کرکی داشتین ایا درد هم داره اگه اره تا چه حده دردش مرسی

جاهایی که گوشتیه دردزیادی نداره ولی دردش کلامثله سوزن سوزن شدنه که اسپری لیدوکایین قبلش استفاده کنین یکم بی حس میکنه

امضات باحاله

مرسی فدا

چرابزایم پسری جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری....عوضش میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑

میشه تحمل کرد مثلا دست و پا اینا زیاد درد نداره یسری نقاط فقط درد داره که اینم زود تموم میشه

😍عاشقتم که😍
جاهایی که گوشتیه دردزیادی نداره ولی دردش کلامثله سوزن سوزن شدنه که اسپری لیدوکایین قبلش استفاده کنین ...

مثلا صورت درد داره اخه من خیلی پوستم حساس.یه سوال دیگه این که زیر ابرو رو هم لیزر میکنن؟اسپری و خودم از داروخونه ازقبل بخرم یا خودشون قبلش میزنن تو کلینیک

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
مثلا صورت درد داره اخه من خیلی پوستم حساس.یه سوال دیگه این که زیر ابرو رو هم لیزر میکنن؟اسپری و خودم ...

اره دردداره خودت بایدبگیری پمادشم هست ولی من اسپری استفاده میکردم بهتربود

صورت جلسه اول دردش زیاد بود اما جلسه دومم قابل تحمل شد... بی حسی هم استفاده نکردم اصلا

خداوندا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدم وخانه تو نبود