2777
2789
عنوان

مامانم به شوهرم گفت احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیییزم ، مامانتون حسادت کردن به شوهرتون ، مطمئن باشید واقعا ناسزا نگفتن ، حس میکنن از لحاظ روحی شما جدا شدید از مادرتون . وقتی با مادرتون هستید سعی کنید کمتر از همسرتون حرف بزنید و توجه بیشتری به ایشون بکنید .

این حرف مادرتون غیر ارادی بوده و از شدت دوست داشتن شما ، دلگیر نشید از ایشون

سلام😊 

یک روزی دلتنگ شب موندن پیش مامانت میشی ..حتی اگه به خودت هم بگه احمق

قدر# بدونیم

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
حالا قبلا ک شوهر نداشتیم حوصلت سر میرفت خب ب نظرم مامانتم گناه داره حالا ی شب بمون چی میشه 

اره میدونم دله خودمم سوخت میخواستم بمونم اونجوری گفت ناراحت شدم 😁

اره میدونم دله خودمم سوخت میخواستم بمونم اونجوری گفت ناراحت شدم 😁

حالا نری ب شوهرت بگی🙄اونم بشه ی تاپیک جدا😑

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
کدوم قضیه منظورته فاله  اره واسه من درست در میاد

میگم من به اون چیزی که آرزوشو دارم میرسم؟؟؟و اینکه ک ِی ؟؟؟

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
اره ولی خب شوهرمم بیچاره مظلومه ناراحت شدم اونجوری گفت😢

میدونم عزیزم...خیلی راحت به مامانت بگوناراحت شدی ازحرفش ..بعدم فراموش کن حتما مامانتم خودش پشیمون شده..

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
💖💖💖💙💙💙💚💚💚💛💛💛💖💖💖

💕💕💞💞💛💜💙💚💙💜💛💓💔💖💗💚💞💝💓💓❤😻😻😍😘😗😙😚😍😗😙😚

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند