2777
2789
عنوان

شده تا حالا شوهراتون مجردی برن سفر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 54 پست
شوهر من حتی با دوستاشم بیرون نمیره از سر کار میاد غذاشو میخوره یه استراحت کوچیک بعدم میریم بیرون ولی ...

خوش بحالت بابا 

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا اگه تونستی اینا رو به شوهر من حالی کنی😐😐😐😐

عزیزم درسته که متاهل شدید اما گاهی لازمه هر کدوم با دوستاتون برید؟ سفر یا تفریح . اصلنم نگران نباش شوهر منم سالی یه بار میره هیچ مشکلی هم نیست ما زنها زود دلمون تنگ میشه و دوست داریم از کنارمون تکون نخورن اما گاهی دور بودن باعث دلتنگی و تازه شدنه رابطه و از همه بهتر آرامش اعصابشون میشه

ن دیگه شوهرمن کاملا ماموریته از طرف ادارشون

شوهر منم خوب دبی میره برای رسیدگی به کارای شرکت دبی  میره واقعا ولی خوب علاوه بر کار صدرصد تفریحم میکنه چون هربار میره چند تا از دوستاشم میرن مولا اونا تفریحی این کاری

نشده ولی اگه بشه اشکالی نداره برا منم پیش میاد مجردی جایی بخوام برم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
ن دیگه شوهرمن کاملا ماموریته از طرف ادارشون البته گاهی اوقات میره سالی دوسه بار

یا مثلا قطعه های ماشینش ایران اصلش پیدا نمیشه مثلا میره یه کشور دیگه دو سه روزه زود برمیگرده حتی دوروزه میره میخره و میاد سا مولا اخرین بار رفت گوشی آیفون ۱۱ پرو خرید ایران هنوز نیومده بود😑

به من نه خودم دوستی دارم توی دنیای واقعی نه شوهرم

وقتی سرکاره که سرکار هس 

وقتی تموم میشه هم خونه پیش ما

با همکاراش هم فقط تو محیط کار دوسته جز یکیشون که رفت و آمد خانوادگی داریم اونم مثلا سالی یه بار اونا میان یه بارم ما

ماموریت های کاری زیاد میره مثلا ماهی یه هفته ولی تفریحی نه، میگه بدون شما بهم خوش نمیگذره

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز