2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت تهوع دختر خيلي زياده .پسر معمولا كمه يا اصلا نيست.بازهم ميگم اين وسطها هستن مادرهايي كه تهوع دارن و بچه پسره ولي كم پيش مياد اونا جز استثناها هستن

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍
شايد خيلي علمي نباشه هان ولي من به تجربه خودم كه خيلي هم بهش باور دارم جواب تيتر پايين باشه و تهوع ه ...

ان شاالله

خودم خیلی پسر دوست دارم

ولی همش میگم خدا کنه سالم باشه با دل خوش بغلش کنم هر دوتاش عزیزه

من بارداري اولم اصلا تهوع نداشتم همش فكر ميكردم دارم پريود ميشم سينه درد وحشتناك داشتم.از هيچي بدم نميومد.پسر بود.سر بارداري دومم همه حالتهارو داشتم ولي يكم تهوع داشتم گفتم حتما دختره چون عاشق دختر بودم رفتم تيتر دادم ديدم جواب تيترم پايين نيست گفتم خودش دختره .سونو كه رفتم فهميدم دو قلو هست .چون دو تا باشن سريع تيتر ميره بالا و تهوع زياد ميشه ولي باز هم پسر بودن

عزیزمممم  خدا حفظشون کنه 😍😍😍

قربونت ولي دو قلوهام متاسفانه زود بدنيا اومدن رفتن.الان يه پسر دارم كه همه دنيامه.دعا كن اين سلامت برام بمونه.

قربونت ولي دو قلوهام متاسفانه زود بدنيا اومدن رفتن.الان يه پسر دارم كه همه دنيامه.دعا كن اين سلامت ب ...

فدای دلت بشم

چقدر سخته

ان شاالله گل پسرت همیشه سلامت و شاد باشه 🙏

فدای دلت بشم چقدر سخته ان شاالله گل پسرت همیشه سلامت و شاد باشه 🙏

عزيزم قربونت برم.ايشالله ني ني شما صحيح و سلامت بياد تو بغلت🙏🏼🌺🙏🏼