2777
2789
من آرایشگاه نزدیک خونمون میرم متاسفانه خیلی بهداشتی نیست به خاطر بچه کوچیک دارم نمیتونم بدم جای دیگه ...

خوووب همه آدما که تمیز نیستن ......من خودم اهمیت میدم .

اره احتمال انتقال بیماری هست بنظرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر بغل سیاه میشه ب نظرم‌ژیلت یا لیزر بری بهتره ولی بیکینی‌میگن‌ افتادگی پوست میاره ولی من‌خودمم‌انح ...

لیزر اصلن فایده نداره شایدم شانس من بود دو سال تموم منظم رفتم تموم جلساتمو به امید کم شدن ولی هیچی هم دستگاخ الکس 2018 و 2019 هم نابلکس هم دایود استفاده کردم ولی هیچی همش برگشت، حداقل اپلاسیون موها نرمتر میشه کم کم، کم میشه ولی لیزر فقط تا وقتی بری در نمیاد تا قطع کرده دوباره همونجور مثه قبل میریزه بیرون 

انشالله بشه اونی که هممون میخایم🙏😍
لیزر اصلن فایده نداره شایدم شانس من بود دو سال تموم منظم رفتم تموم جلساتمو به امید کم شدن ولی هیچی ه ...

اااا چ بده پس شاید هم بدنا فرق کنه یه سری ام شنیدم‌باردار میشن‌دوباره برمیگرده یا هورموناشون مسئله داشته باشه

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
اااا چ بده پس شاید هم بدنا فرق کنه یه سری ام شنیدم‌باردار میشن‌دوباره برمیگرده یا هورموناشون مسئله د ...

اتفاقا خاهر زنعموم تو بارداریش همینجور شد بنده خدا الان صورتش از یه مرد بیشتر مو داره

اتفاقا خاهر زنعموم تو بارداریش همینجور شد بنده خدا الان صورتش از یه مرد بیشتر مو داره

اره منم سر همین چیزا میترسم چون‌میگن بعد از ی حا دیگ میزنه بیرون من خودم اپیلاسیون میکنم بیکینیو رو شکمم چند تا مو سیاه داشت بعد رفته رفته بیشتر شد موها شد 7.8 تا سیاه نمیدونم‌تعغیر هورمونی پیدا کردم‌یا از چیه .خلاصه ک همه چی رو اعصابه ژیلت لیزر اپیلاسیون والا ما ک قرار بود بزنیم‌چرا درمیان؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
اره منم سر همین چیزا میترسم چون‌میگن بعد از ی حا دیگ میزنه بیرون من خودم اپیلاسیون میکنم بیکینیو رو ...

والا بخدا😂😂چی میشد لعنتیا اگه به سرمون درمیومد بجا بدن😭

والا بخدا😂😂چی میشد لعنتیا اگه به سرمون درمیومد بجا بدن😭

همون‌والا ب خدا😂😂😂😂