2821
2789
عنوان

دختر خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین دیگه چون توی شهر کوچیکن حرف براش در میارن کلا با دخترای مجرد میونه خوبی ندارن 

حرف رو ک مردم میزنن 

شوهر کنه نسازن طلاق بگیره ام اتفاقا حرفو میزنن 

بنداز دور این تفکرات قدیمی مرد سالانه رو 

و تَنَت، وَطَنَم  ❤🌎
خیر اشتباه میکنی شوهر یه بخش زندگیه اگ موقعیت خوبش بود ک اوکی  نبود مهم نیست و نبودش اصلا دلیل ...

عزیزم نگفتم نبودش دلیل نقص دختر خانمه گفتم بودنش باعث تکامل وارامش زندگی است البته منظورم شوهرخوب والا شوهربد به تف لعنت هم نمیرزه.

وااااااویلا    این ک ناراحتی نداره

آرع ولی خب بخاطر همین حرف چرت زیاد کسی پا پیش نمیذاره 

شرایط خالم اینا اصلا خوب نیس از زمین و آسمون براشون میباره امروز وقتی اون چشمای رنگیش پر اشک بود دلم حیلی شکست نمیدونم چرا اینقدر باید اذیت بشه با وجود اینکه خالم خیلی مومنه

آرع ولی خب بخاطر همین حرف چرت زیاد کسی پا پیش نمیذاره  شرایط خالم اینا اصلا خوب نیس از زمین و ...

واسه منم یکی گفته بود نامزد داره  یه سالی طول کشید تا همه بفهمن نه همچین چیزی نیس والا اون کسی ک گفته بودن حتی خاستگاریم نیومده بود چه برسه نامزد واقعا خیلی بیشعورن بعضیا 

عزیزم نگفتم نبودش دلیل نقص دختر خانمه گفتم بودنش باعث تکامل وارامش زندگی است البته منظورم شوهرخوب وا ...

باشه بودنش ارامش ولی نبودش نمیتونه باعث آرامش نداشتن باشه 

و تَنَت، وَطَنَم  ❤🌎
باشه بودنش ارامش ولی نبودش نمیتونه باعث آرامش نداشتن باشه 

چرا عزیزم نبودش هم باعث میشه اون ارامشی را که می خواهی نداشته باشی.عزیزم این کلام خالق است که ماشما را اززن ومرد افریدیم تا درکنارهم ارامش بگیریدالبته ارامش برای هردوجنس است.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز