2777
2789
عنوان

فقط درد و دل!

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 28 پست
همین عسل و سیاه دونه ناشتا و خرما سیاه دونه عصرا ب همراه دمنوش کاسنی و جوشونده اگر اطلاعی نداری برم ...

اهان 

اره سعی میکنم یه چیزاییشو انجام بدم 

ولی انگاری خسته شدم از این چیزا

میخوام یه کم به خودم استراحت بدم

بیشتر از لحاظ روانی

بهت حق میدم خیلی سخته من یکی از دوستام همین مشکل داره  ۱۵ سال نمیدونی چ جوری زندگیشو نگه داشته خیلی دکتر و دوا درمون کرد اما فایده نداشت الان فقط میگه خدا این قدزندگیشون خوبه این قد زن و شوهر عاشق هم هستن ولی فقط جای یه بچه کمه اما میگع همین که این قد باهم خوبیم خدا رو شکر بعد از ۱۵ سال هنوز ناامید نیستن تو هم نباش نزار از الان این چیزا نمیدونم حرف های مردم یه مشت عکس ذهنتو درگیر کنه فقط و ققط از خدا بخواه به نیمه ی پر لیوان زندگیت هم نگاه کن.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اهان  اره سعی میکنم یه چیزاییشو انجام بدم  ولی انگاری خسته شدم از این چیزا میخوام یه کم ...

انشالله زودتر نتیجه بگیری

ناامید نباش جاری من بعد سیزده سال ی دختر آورد

خدا کمکمون کنه 

ما زنا هر جوری شده باهرکی شده درد و دل میکنیم ولی مردا اینطوری نیستن اول به فکر زندگیت و شوهرت باش بعد بچه این ناراحتی هات روی زندگیت تاثیر نذاره وقتی خدا ببینه یه زن وشوهر این قد عاشق هم هستن و زندگیشون خوبه همع دیگه رو رنج نمیدن برای این موضوع خدا حاجتتون رو میده طوری رفتار کن که از این  امتحان سربلند بیرون بیای عزیزم ببخشید زیاد حرف زدم.